71

Проф. Рачев разкри какво връхлита от Русия! Обяви кога вадим джапанките

Не се вижда застудяване поне до първа пролет, слънцето бавно кулминира към нас, заяви климатологът.

 

"Преди десет дни казахме, че времето ще е нагоре - надолу. Месец март е, няма нищо необичайно. Нормално е горе да вали сняг, а долу-дъжд. Това заяви климатологът проф. Георги Рачев в ефира на bTV.

Той разкри, че циклон от района на Санкт Петербург ще премине през България и ще понижи температурите, като в неделя ще стане 1-2 градуса малко по-хладно. 

Продължаваме да бъдем с 1 градус над нормата. Хубави валежи паднаха, в източна България има нужда от още. Типично мартенско време ни очаква, захлаждането няма да е чак толкова голямо", посочи още той.

"Над Европа, особено в западната ѝ част ще бъде топло. Не се вижда застудяване поне до първа пролет. В Африка дневните температури твърдо са над 40 градуса. Слънцето бавно кулминира към нас. Скоро ще изваждаме джапанките", заяви експертът.

Понеделник и вторник ще бъде топло, сряда ще има застудяване. Петък и събота ще има затопляне. Не се виждат сериозни отрицателни температури. За сега прогнозата за март не предвижда да има слани, но валежите за съжаление ще ги има", добави той.

В Добрич ще има захлаждане на фона на топлото време досега, събота, неделя и понеделник ще имаме топло време, а в сряда ще се застуди", каза още проф. Рачев.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
Ех, "Мириша Дейли",

Ех, "Мириша Дейли",

15.03.2024 | 15:33

Английски хумор, А? Норвегия, Финландия, са Русия?

Отговори
0 0
Боян

Боян

15.03.2024 | 12:14

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://mub.me/mens

Отговори
0 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?