46

Проф. Рачев ни попари с прогнозата за времето на изборите

Мощното захлаждане ще продължи и в сряда, заяви климатологът

Времето в деня на поредните парламентарни избори, ще е хладно и дъждовно, обяви климатологът проф. Георги Рачев. Точно от 2 април започва ново застудяване, няма да е подходящо за бране на гъби, пошегува се той.

Застудяването, което рязко ни връхлетя вчера, ще продължи и утре.  По думите на климатолога гръмотевичната дейност от вчера не е била съществена – в повечето случаи са били т.нар. високи мълнии.

Вятърът е много неприятен, но пък носи чист въздух, уточни проф. Рачев пред bTV. От четвъртък обаче започва сериозно затопляне, но за кратко. В последните два работни дни от седмицата и в събота температурите ще достигнат до 20°. Това ще се случи под влиянието на антициклона „Лилиоса“.

Цялата следващата седмица температурите ще са в нормата и малко под нормата, за да може времето, живот и здраве, да се оправи за Великден.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Пелтек, не мисли, че си се уредил

Пелтек, не мисли, че си се уредил

28.03.2023 | 19:38

След като си,, стар,, и,, за виждаш,, на млади и правиш бели не на когото трябва.... тва за,, уреждането,, ти е много голяма фантазия и кой може да бъде под,, график,, ужасссс....!

Отговори
1 0
Има  вишу   професора

Има вишу професора

28.03.2023 | 16:30

Но, не ме впечатлява.... ама в никакъв случай, а в нашата махала виждам двама, гаргамеловци,, а пък от такива ми се,, повръща,, честно..... извинявай Рачев,тези ше има да те гонят, докато са живи, грозни и прости....!

Отговори
1 1

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?