46

Проф. Пламен Моллов: Kазусът "Капитан Андреево" бе алиби за политическо оцеляване

„Опасно е да бъдеш прав, когато управляващите грешат“. Намирам тези думи на Волтер много подходящи като отговор на манипулациите и внушенията, разпространени по мой адрес. Омерзен съм от случилото се и е логично да поставя въпроса защо точно аз бях избран за мишена на една нечистоплътна атака. Това се казва в позиция на проф. Пламен Моллов до медиите.
 
Той уточнява:
Дали отговорът не е във факта, че съм ангажиран с реализацията в България на един от големите международни образователни проекти? Или защото разговарям свободно и критично по професионални теми дори тогава, когато мнението ми се различава от популистката вълна на деня?

По същество – удовлетворен съм да информирам за постановлението на Софийска градска прокуратура,  с което компетентният орган прекрати досъдебното производство поради липса на доказателства.

Казусът “Капитан Андреево” беше използван като алиби за политическо оцеляване, но се превърна в управленско фиаско. С назначаването на служебното правителство тази пропагандна тема внезапно изпадна от дневния ред на медиите. Без съмнение, ако даден проблем съществува обективно, той не може да изчезне за ден от смяната на един министър с друг. Явно опитите за постигане на демократични цели с болшевишки методи претърпяха провал.

На старта на предизборната кампания отправям апел към участниците в нея да не спекулират със страховете на хората като внушават, че българските и европейските граждани са били тровени с храните, които консумират. Това е невярно и безотговорно!

В личен план бих искал да благодаря на моите близки, приятели и колеги за подкрепата. Тези жестове бяха особено ценни за мен.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

01.09.2022 | 13:10

мафията в БЪЛГАРИЯ си има ДЪРЖАВА как МИТНИЧАРИТЕ си построиха МИТНИЧАРСКОТО СЕЛО с корупция рекет изнудване

Отговори
4 2
хаПчи

хаПчи

01.09.2022 | 14:09

Нередовното приемане на предписаните ЛС води до принудително вътворяване в определени здравни заведени при твоето заболяване.

Отговори
1 1
Шаркова

Шаркова

01.09.2022 | 12:58

Още един безсрамник от кохортата на Мадридския измамник

Отговори
6 3

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?