49

Приятелка на загиналата пловдивчанка Христина поиска доживотен затвор за Семерджиев

С Христина се познаваме от университета, бяхме в една група, с нея можеше да се говори на всякакви теми. Христина беше много директна, седеше далеч от интригата и клюките. Тя е на 26 г., първо е учила българска филология, после дори и астрономия. Имаше желание да учи и да се развива, занимаваше се и с джаз пеене. Това разказа пред Би Ти Ви Дона Атанасова, приятелка на загиналата Христина Дилова при бруталната катастрофа на бул. "Черни връх" в София.

"Най-доброто предстои" пише Христина в един от последните си постове. В последните дни се подготвяше за изпитите от сесията, много говореше и за своя приятел и изглеждаше много щастлива, че е намерила човека.

В 2 часа през нощта един колега, научил от наш преподавател за случилото се, ми позвъни да ме пита за Христина, а вече беше минало повече от денонощие, близките й са я търсили навсякъде. Изтръпнах от ужас.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Сигурна

Сигурна

08.07.2022 | 13:15

А вярно ли е че каскетурата е ПРЕКРАТИЛА 2-3 съдебни производства срещу УБИЕЦА? ВЯРНО ЛИ Е ПИТАМ и КАКВА ЛИ Е ПРИЧИНАТА??

Отговори
3 0
Сигурна

Сигурна

08.07.2022 | 13:14

Знаете дрогираният ИZZРОД с кого е свързан!!! Таки - а по-нагоре цялото общество ЗНАЕ!!! СТИГА СМЕ МЪЛЧАЛИ, мръсните изроди ще избиват децата ни едно по едно а после - обратно при Путин и проклетата му диктатура в северна Азия!!! ТОВА Е ИСТИНАТА - ВСИЧКИ СА НАВЪРЗАНИ НА КАИШКАТА НА МОСКВА - ПРОКЛЕТО ZZЛО!

Отговори
3 0
Боян

Боян

08.07.2022 | 09:25

Аз бих го убил директно тоя изрод! Няма кво да чакам Куратура или гнил съд да заработи!!!

Отговори
9 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?