49

Приеха в болница Маринела Арабаджиева

Бизнес дамата Маринела Арабаджиева е приета в болница. Тя отдавна се оплаква от сериозни здравословни проблеми, които са наложили хоспитализирането ѝ в столична болница, където са ѝ направили необходимите изследвания.

Към момента тя е вече стабилизирана и изписана за домашно лечение и тепърва ще се възстановява в следващите месеци, а може би и години.

"Здравето ми е сериозна разклатено през последните няколко години, а сърдечните проблеми и кръвното не спират да ме измъчват. Благодаря на грижите на лекарите, които ми препоръчаха да се възстановявам в домашна обстановка", заяви Арабаджиева пред "Факти".

"Състоянието и травмите, които получих, както и ненавременната намеса на специалисти, може би сега ще определят живота ми. Но не съм мъртва, жива съм и няма да дам това състояние да определя настоящето и бъдещето ми.

Ще се боря заради хората, които имаха доверие в мен по време на целия този пуч и заради децата си, защото не пожелавам на никоя майка да изпита безсилието да не може да помогне и защити децата си! Другото се преживява. Моите болести дойдоха именно от мъката, че семейството страда, ти страдаш - нечовешко е да те откъснат по този начин и да тормозят децата, за да изнудят родителите", написа още във фейсбук Арабаджиева.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Ани

Ани

26.02.2022 | 14:36

Аман от тези.Няма ли затвор за тях,стига с тази хистерична климактеричка!!!!

Отговори
0 0
Фен на Арабаджиев

Фен на Арабаджиев

24.02.2022 | 18:56

Тази не се казва Маринела не пишете платени репортажи.

Отговори
2 2
Доктора

Доктора

24.02.2022 | 14:07

Заради лакомия ти г.з страдат всички

Отговори
10 1
коко

коко

24.02.2022 | 14:17

КОЛКО ПАРИ ЗАВЛЕКАХТЕ С НЕПЛАТЕНИ ЗАПЛАТИ СЕГА СЕ ОПЛАКВАТЕ.МИ ТОВА СА КЛЕТВИТЕ И СЪЛЗИТЕ НА ХОРАТА КОИТО СТЕ ЗАВЛЕКЛИ

Отговори
11 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?