46

Президентът Радев с важно посещение в Абу Даби

В Абу Даби президентът Румен Радев, който е на официално посещение в Обединените арабски емирства, отдаде почит пред Мемориала на загиналите при изпълнение на своя дълг.

Българският държавният глава е в ОАЕ по покана на президента на страната и владетел на Абу Даби Н.В. Шейх Мохамед бин Зайед Ал Нахаян. В рамките на посещението в присъствието на двамата държавни глави ще бъде подписан Меморандум за стратегическо партньорство между България и Обединените арабски емирства, както и други двустранни документи в различни сектори. Предвижда се провеждането на бизнес форум с участието на наши компании, организиран от Търговската камара на Абу Даби.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
dimitar

dimitar

05.09.2022 | 03:54

бърза и надеждна банкова кредитна услуга за всички Нашата офшорна банка е международна финансова институция, специализирана в международни споразумения за заеми. Ние предлагаме услуги от 5 000 евро до сума от 5 000 000 евро. Средствата са изплащаеми за период от 1 до максимум 30 години. лихвеният процент е 2,5% на година за всички ваши нужди, свържете се с нас по имейл: [email protected]

Отговори
0 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?