49

Преподавател на загиналата Христина: Отиде си човек, който мечтаеше за учителската стая

„Отиде се един млад човек, убиха един човек, който мечтаеше да влезе в учителската стая, който идваше в университета с енергията на онези млади хора, които искат да изградят един нов свят на хармонията и на по-доброто“.

Това каза в интервю за предаването „Тази сутрин“ по bTV езиковедът доц. Владислав Миланов, който е преподавал на загиналата при тежката катастрофа 26-годишна Христина.

Христина е била III курс студентка българска филология в Софийския университет. Преди това е учила физика в Пловдивския университет. Искала е да стане учител.

По доц. Миланов сега ще чуем много клишета и обещания, че това няма да се повтори.

„Живеем в свят на непрекъсната речева агресия на непрекъснати интриги и на обиди, които в крайна сметка водят и до този тип отношения – някой не е научил този човек в семейството, някои не е до възпитал този човек в училището, някой го е търпял в обществото, било то приятели, било институции“, каза преподавателят по адрес на обвинения за катастрофата Георги Семерджиев.

Това е втори студент, който доц. Владислав Миланов губи при катастрофа – 21-годишно момиче от неговия курс е загинало при нелеп инцидент край Сапарева баня.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Сигурна

Сигурна

08.07.2022 | 13:21

Знаете дрогираният ИZZРОД с кого е свързан!!! Таки - а по-нагоре - цялото общество ЗНАЕ!!! СТИГА СМЕ МЪЛЧАЛИ, мръсните изроди ще избиват децата ни едно по едно а после - обратно при Путин и проклетата му диктатура в северна Азия!!! ТОВА Е ИСТИНАТА - ВСИЧКИ СА НАВЪРЗАНИ НА КАИШКАТА НА МОСКВА - ПРОКЛЕТО ZZЛО!

Отговори
3 0
адв. Балтиев

адв. Балтиев

08.07.2022 | 15:21

Виновни са институциите, защото са червясали от корупция. Милен Цветков изгни човека в гроба а, майката на другия наркоман-убиец тези дни е вдигнала тежка сватба. Живият жив, умрелия умрял. Ако, всеки работи това за което е учил, България няма да е на този хал. За съжаление реалността е точно обратната. Всеки работи това което не му е работа. Дано намерят покой душите на двете момичета.

Отговори
1 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?