4020

Поне пет нарушения и доза кокаин: До три години затвор и отнемане на мерцедеса грозят Мис Силикон

Мис Силикон Катрин Йорданова го закъса здраво, след като бе спипана от полицията да шофира след употреба на кокаин. Освен това тя е направила поне пет нарушения в публикувано от нея клипче.

"Говори по телефона, което е забранено. Шофира без колан. Има домашен любимец в скута си, което е изключително опасно. Освен това шофира без ръце. Всичко това са груби нарушения на правилата за движение по пътищата", заяви пред bTV Владимир Тодоров от Българската асоциация на пострадалите при катастрофи.

На стъклото й има и стикер на Народното събрание, който имат депутатските автомобили. Ще се доказва дали е истински или просто имитация. Вчера Катрин Йорданова беше арестувана за шофиране след употреба на кокаин.

„У нас е регламентирано, че на предното стъкло на автомобила може да има само позволените от закона стикери – например такъв за гражданска отговорност. Дали стикерът на Народното събрание на колата на Катрин Йорданова е автентичен – това ще се установи от други органи. Ако автомобилът не е неин, то тогава отговорността трябва да се търси от някой друг", заяви Тодоров. 

Той коментира, че наказанието за Катрин Йорданова ще бъде много строго и припомни, че за шофиране под въздействието на наркотици се отнема автомобила. 

"Ако автомобилът не е неин, левовата му равностойност трябва да се плати от реалния собственик. Той ще бъде лишен от шофьорска книжка и ще плати глоба от 2000 лв.", поясни още Владимир Тодоров.

Той внася сигнал в Районна прокуратура – София, защото това е единственият начин да се противодейства на този род опасни прояви на пътя. Според него пътна полиция е с ограничени правомощия, когато става дума за заснети в клип нарушения на закона.

„Назначената експертизата ще докаже, че именно тя е шофирала автомобила. Ще се сравнят татуировките, ще се разгледат и други обстоятелства и факти. Катрин Йорданова може да влезе в затвора за три години“, каза Тодоров.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
9 коментара
Киризев

Киризев

13.02.2024 | 10:07

Мисля с тази уста в.лва ще се откупи,няма да има затвор.

Отговори
8 0
Не е ясно защо ще наказват собственика

Не е ясно защо ще наказват собственика

13.02.2024 | 14:19

Дал си колата на приятел,роднина,твой служител, защо ще ти взимат книжката ?!?

Отговори
4 0
давайте  подред

давайте подред

13.02.2024 | 10:00

чудесно ! може ли този мерцедес да го продадат и да дарят парите на терапевтични общности за "лекуване " на зависимости и на някой старчески дом а може и приютите на отец иван в нови хан !!! а тази пача да работи взатвора тежък физически труд и да й вземат парите до дупка.... да й спукат джуките и силиконовия за.дник и каквото там има...

Отговори
8 0
Тъ’пата патка добре ще си плати за надувките в клипа.

Тъ’пата патка добре ще си плати за надувките в клипа.

13.02.2024 | 10:00

Хайде пак да се надруса и да поства лиготии и фасони с чужди коли,ако й стиска.Нефелно парче отвсякъде!А тоя,дето й е предостъпил колата,и него не го слуша главата,сега ще плаща и ще е без книжка.

Отговори
7 0
Минувач

Минувач

13.02.2024 | 09:56

Всеки може да сгреши, но колко трябва да си тъп, за да публикуваш простотиите си, подлежащи на наказания от закона в социалните мрежи!

Отговори
7 0
???

???

13.02.2024 | 09:51

В крайна сметка, ЧИЯ СОБСТВЕНОСТ Е МЕРЦЕДЕСЪТ? Или и това е държавна тайна?

Отговори
7 0
Като не може човек, да  използва

Като не може човек, да използва

13.02.2024 | 09:49

Собствения си капацитет, стигаме до изкуствения, всичко е,, изхабено,, с Агро,, ще прекъснете стачката на,, лъжци те,, повечето са такива!

Отговори
3 1
Пиеш! - Плащаш!

Пиеш! - Плащаш!

13.02.2024 | 09:46

Пиеш! - Плащаш! Какво има толкова! Защо го правите на голям въпрос? Реклама ли ще и правите?

Отговори
7 0
България, няма нужда  от,, медузи,,

България, няма нужда от,, медузи,,

13.02.2024 | 09:43

Но, какво да се прави, за съжаление!

Отговори
6 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?