4020

Полицията пази храмовете, не се хвалете в социалните мрежи, ако тръгвате на път

Десетки хиляди българи поемат на път на предстоящите великденски празници, а полицията стриктно ще следи за сигурността и спазването на правилата.

В началото и в края на празничните дни ще има допълнителни патрули от „Пътна полиция“. Тези служители ще помагат в контрола на движението там, където трафикът е най-натоварен.

"Най-невралгичните точки по време на празничните пътувания са магистрала „Струма“, както и главен път 1-6 от магистралата към ГКПП „Гюешево“. Предполагаме, че голяма част от българите ще прекарат празниците в съседна Македония, затова ще има непрекъснато автопатрули, които да регулират и подпомагат движението в тази посока“, обясни началникът на „Охранителна полиция“ комисар Васил Паргов в МВР-Кюстендил.

Той съобщи, че допълнителни екипи ще има и по пътя към Рилския манастир, където ще бъде проведена специализирана полицейска акция от служители както на ОДМВР-Кюстендил, така и на дирекция „Жандармерия“. Взети са и допълнителни мерки пред християнските храмове. Там ще има полицейски служители, които да гарантират сигурността на гражданите, като ще се следи и за джебчии.

Комисар Паргов посъветва също така хората, които тръгнат на път за дълъг период от време, да не оставят в домовете си крупни суми пари, както и да не качват твърде често постове в социалните мрежи.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
4 коментара
А полицията

А полицията

01.05.2024 | 21:23

Защо пази да не влизаме вътре в църквите добра идея . И без това религията е опиум за народа - простия народ без мозък. Другите не ходят и гледат сейр.

Отговори
1 0
Селяните

Селяните

01.05.2024 | 13:03

Напуснаха блока вече не кънти чалга и сръбско . В градът въздуха е чист .

Отговори
1 0
Не използвам

Не използвам

01.05.2024 | 13:01

Соц мрежи и не се хваля ,че ходя на почивка защото не ходя никъде . Най добрата почивка е в къщи , няма нерви , харчене и други подобни неща . Селяните напукат градът ходят си по родните места и настава голямо спокойствие.

Отговори
1 0
accccc

accccc

30.04.2024 | 11:45

Най корумпирания и неграмотен Кюстендилски комисар си показа, че нивото му на изказ и речника му е като на 10 годишно детенце…

Отговори
1 1

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?