Подробности за нападението на бруталния изнасилвач в Русенско ВИДЕО

Местните хора са уплашени, всички са се прибрали по домовете си

Бита, изнасилена, ограбена - това се е случило на над 70-годишната жена от русенското село, престъплението е било наистина брутално. 
 

Млад мъж е изнасилил и ограбил жена в русенското село Ценово. Селото е под блокада, след като жандармерия затвори всички пътища от и към селото, съобщава Нова тв.

Жертвата е възрастна жена на около 70-години. Тя се намира в болница в тежко състояние. 

Тежкото криминално деяние е извършено снощи около 23 часа. Млад мъж – висок и едър е нахлул в къщата ѝ, след като разбил вратата. 

След това я нападнал, удрял и изнасилил. После поискал пари и я заплашил с убийство. Казал й, че ако разкрие какво се е случило, ще я хвърли в кладенец, където никой няма да я открие. Тя му дала последните си пари – по-малко от 100 лева.

Жената прекарала в страх нощта,  а на сутринта съобщила на децата си за случката. Местните хора са уплашени, всички са се прибрали по домовете си. 

"Всяка вечер се отбива при мен, че и на обяд някой път идва тя. Не познавам човека, който я е нападнал. Много сме уплашени, много от комшиите казват - добра женица, споделяхме си, помагахме си", разказва съсед на жената. 

Официална информация от полицията и прокуратурата няма.

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
kkkk

kkkk

21.05.2020 | 22:16

piwete za mangal

Отговори
2 0

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?