4020

По милион за бройка и осветени: Радев, Денков и шефа на НС ще се возят в бронирани мерцедеси

Белоградчишкият епископ Поликарп освети новата придобивка на Националната служба за охрана /НСО/ от 3 чисто нови бронирани мерцедеси.

Всеки един от тях струва по един милион лева без ДДС. Бронираните машини ще се използват от президента, премиера, председателя на парламента и чуждестранни гости.

"С кратка церемония НСО прие в състава си три нови бронирани леки автомобили от висок клас. Придобитите от НСО автомобили, както и всички други оперативни активи на службата, не са предназначени за конкретно охранявано лице, а ще се експлоатират по целесъобразност", посочват от службата в официално съобщение, озаглавено "Националната служба за охрана прие нова материална част", се казва в официалното съобщение от НСО.

"С новата материална част преимуществено ще бъдат посрещнати неотложните нужди на държавната охранителна служба за осъществяване на законовите функции на НСО по осигуряване на чуждестранни официални лица на посещение у нас, както и на лицата по чл. 20, ал. 1 от Закона за националната служба за охрана", се казва още в съобщението на службата. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Отвратен от лакомията

Отвратен от лакомията

13.02.2024 | 12:50

Фуражката с тия пари щеше да излекува тежко болните деца. Срам няма. Доведе шарлатаните и за три години разбиха държавата. Хаос, престъпност, мигранти.

Отговори
6 0
така ли?!

така ли?!

13.02.2024 | 11:39

така ли ?!?! добре защо всички кандидат кметове на Пловдив ни обещаваха прекрасни велоалеи....значи занас велосипеди за тях бронирани коли..... Ще ви занулим ще виметем...само имайте търпение!!!! каква гавра каква наглост.....

Отговори
7 2
Кметовете нямат нищо общо!

Кметовете нямат нищо общо!

13.02.2024 | 12:51

Бронираната кола е за президента!

Отговори
4 0
С МЪРТ!

С МЪРТ!

13.02.2024 | 11:22

НА ГЯ УРСКИТЕ ИЗРОДИ!

Отговори
0 4
Мале мале

Мале мале

13.02.2024 | 10:03

пък аз си мисля, че може да вземат "европейски" "евроатлантически" пример и да тръгнат с колелета и градски транспорт на работа. Пази Боже, сляпо да прогледа.

Отговори
15 1

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?