2374

Петков и Минчев пред протестиращите: Няма да дадем България, ще се борим заедно ВИДЕО

Протест в подкрепа на отстранения председател на НС Никола Минчев събра стотици граждани пред парламента. При протестиращите излязоха и депутати от управляващите партии.

“Благодаря за тази подкрепа, продължаваме да се борим, борбата ще е успешна”,  каза Минчев, който излезе пред протестиращите и добави, че основната им работа е приемането на актуализацията на бюджета. 

В подкрепа на Минчев излезе и премиерът Кирил Петков. 

“Обещаваме, че докато сме тук прави и имаме още пулс, няма да дадем България на тези мафиоти!”, заяви премиерът. “Промяната дойде! Не могат да ги върнат обратно! Вие сте много, ние сме заедно! Няма къде да ходят!”, каза още той. 

Протестиращите скандираха “заедно”, “победа” и “Мафията вън!” и настояваха да говорят с Тошко Йорданов.

След Петков говори и Минчев, който беше посрещнат с аплодисменти. Той обеща: 

“Следващите пъти, в които съм в позицията да провеждам гласувания, няма да се страхувам какъв ще бъде избора. Аз ще съм сигурен, че ще има едно стабилно мнозинство, което да излъчи стабилно правителство, което да работи само за България!”

“Благодарим ви, че сте тук. Никога не се предавайте! Заедно ще успеем”, каза и лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
35 коментара
Иво

Иво

22.06.2022 | 17:43

Гербаво депесарските комуняги как са ги впрегнали да плюят само!!! От ЦК на БКП им пускат опорките и орките реват колкото могат. Много са смешни. Все едно някой им обръща внимание.

Отговори
1 0
Диди

Диди

17.06.2022 | 09:10

Защо никой не отрази срещата на високо равнище в джипа на Пл.Бобоков и Хр.Иванов пред народното събрание и само той ли е ходил на инструктаж.

Отговори
4 2
Ножа е опрял до кокала

Ножа е опрял до кокала

17.06.2022 | 01:22

Наглата чифутска пасмина иска да се шири във България а нашите синове дъщери и внуци да стават емигранти невъзвращенци Ще им я дадем ли България на чифутите Един файтон чифути ще ни разиграват и правят на маймуни Със каква чифутска наглост Чифута Просто Киро ни призоваваше цяла заплата да даваме на чифутите Украйнски фашисти Със каква чифутска наглост отвори дверите на нашия дом България за чифутските фекалий налазили България със скъпите си Джипове и искащи джакузита задължително Смъъъъъъърт на чифутите Свобода на България и Българите

Отговори
10 3
Няма да дадем

Няма да дадем

17.06.2022 | 00:39

Че какво има да дават тези хора, след едните много бързо дойдоха новите вождове, ние май сме като добитъка, само не разбирам това мислене че ако не харесваш едните си с другите, докога така, аз не харесвам и предишните и сегашните, просто не са се показали хора за да им се повери управлението на цяла държава, трудна работа особено сега с тези хлапета които освен дипломи нямат нищо друго.

Отговори
8 2
Веселинъ ЕГН 7112136860

Веселинъ ЕГН 7112136860

16.06.2022 | 23:54

Евреинът Петков и зад него турци и евреи от мафията,проъшрив която Петков се уж борел Просто им вижте туеско-еврейските,гръцките и арменските ромски физиономии разкривени и нечовешки! И на този организиран от гвьовете митинг ,се чуват умишлено недопуснатите в близост Чисти етнически Българи,които ,подпува се,направиха на дръж ми шапката еврейката Корнелия Нинова. Уважаеми,това е краят на еврейството и османщината .Това е краят на Аврамовите Исмаилитв и Израелтяни,Сефарди,Ашкенази и Ронюмабилти! Това е краят на чифутите!

Отговори
7 3
Четете:

Четете:

16.06.2022 | 22:34

Ще крадем до безкрайно. 15% инфлация Народе ??

Отговори
12 3
Спокоен

Спокоен

16.06.2022 | 22:08

ТВ 7/8 си сменила името, вече е 7/00

Отговори
5 4
По Спокоен

По Спокоен

16.06.2022 | 22:12

ПП си е променила името. Вече е Продължаваме Измяната

Отговори
17 3
Българин

Българин

16.06.2022 | 22:07

https://www.youtube.com/watch?v=sqIUnVHQwqw Една забележителна реч на Никола Минчев на 3 март на Шипка! Под освиркванията на продажните предатели от иZZраждане! Коалицията Газпром на МУТРИТЕ днес го свалиха! Народе????

Отговори
3 19
Узбекистанец

Узбекистанец

16.06.2022 | 22:13

Ходи да SIMPваш за тоя смешник муат меринджей някъде другаде.

Отговори
3 3
Четете, всичко е ясно! Дано и слепите прогледнат!

Четете, всичко е ясно! Дано и слепите прогледнат!

16.06.2022 | 22:06

9 милиарда за 9 дена

Отговори
13 2
Атанас Атанасов

Атанас Атанасов

16.06.2022 | 22:04

Председателят на Демократи за силна България и съпредседател на Демократична България Атанас Атанасов е бил районен прокурор в Разград по време на Възродителния процес. Това показва разследване, публикувано от сайта zonanews. Според документите, изнесени в разследването. Атанасов е бил единствен прокурор в районната прокуратура в Разград през 1989 г., като по това време подопечното му обвинение е разследвало противници на комунистическия режим. Разследването на zonanews показва, че първоначално Атанасов е бил младши прокурор в окръжната прокуратура, но в последствие е изпратен в помощ на единствения тогава прокурор в Разградската районна прокуратура – Личева. В последствие обаче Атанасов поема ролята на единствен прокурор в районната прокуратура, тъй като според документите от държавния архив прокурор Личева отсъства през първата половина на 1989 г. поради заболяване. Според разследването на zonanews именно Атанасов е ръководил дейността на прокуратурата в Разград в разгара на събитията от Възродителния процес, при който комунистическия режим в България се опитва насилствено да асимилира мюсюлманското население. В един от отчетите за видовете престъпления е написано, че през 1989 г. Районна прокуратура-Разград е завела 5 обвинения срещу различни граждани във връзка с „престъпления срещу дейността на държавните органи и обществени организации“. Според разследването на zonanews зад това се крият обвинения по чл.96 и 108 от тогавашния комунистически Наказателен кодекс, текстове, по които най-често са обвинявани политическите противници на комунистическия режим.

Отговори
8 3

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?