71

Петър Бакърджиев пред Цънцарова: Терзиев ми дължи пари!

Аз живях 20 години в София, отидох да живея на село. Васил Терзиев трябва да ме включи в някоя такава програма по подобие на Токио, заяви спортният журналист.

 

Спортният журналист на bTV Петър Бакърджиев заяви в ефир, че кметът на София Васил Терзиев му дължи пари. За това го провокира новина от Япония, според която японските власти предлагат 1 милион йени - около три работни заплати там, като поощрение хората с деца, които искат да се преместят от столицата Токио да живеят в провинцията.

Синоптиците проф. Рачев и Стаси Цалова уточниха, че всъщност обезщетението може да стигне то 5 млн. йени, което е около 35 хил. евро. Мярката е за да се намали огромното население на Токио.

 
Спортният журналист веднага направи аналогия със София, която макар и много далеч от мащаба на японската столица, също има нужда от „разтоварване” от живеещите там.

„Аз живях 20 години в София, отидох да живея на село. Васил Терзиев трябва да ме включи в някоя такава програма”, обяви Петър Бакърджиев.

„Значи, тука се заявявам, г-н Терзиев, дължите ми едни пари”, допълни той, насърчен от водещата Мария Цънцарова. Бакърджиев призна вече по-сериозно, че вече трудно се оправя в София с паркирането и шофирането, явно като резултат от това, че вече не живее в столицата.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
6 коментара
Паскал

Паскал

13.05.2024 | 19:09

Ти пък ,чакай малко да се захлеби това момченце с тънко гласченце.

Отговори
1 0
Роро

Роро

13.05.2024 | 15:40

Ако се сложи край на това пренаселване в София ще стане по-добре. В крайна сметка не може да се строят само жилища, и кой от къде се сети да се настанява тук.

Отговори
0 1
Антикомунист

Антикомунист

13.05.2024 | 15:39

Все повече хора ще разберат че да живееш близо до голям град в просторна къща до гора и езеро отпред е най- доброто!! Тези скъпи имоти, които сега се купуват в София ще са по два за лев....

Отговори
0 1
Баце

Баце

12.05.2024 | 18:35

Леко си неадекватен,като коментарите си. Ама така е тука.

Отговори
2 1
Ганьо

Ганьо

11.05.2024 | 13:01

На този да му купят еднопосочен билет и доректно в Зимбабве.

Отговори
26 7
Българка

Българка

11.05.2024 | 18:48

Бакърджиев що до сега не си търси парите от Боко и Фандъкова бе? Колко много има да взимаш?

Отговори
16 10

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?