3906

Първи СНИМКИ 18+ на момичето, рязано 400 пъти с макетно ножче от садиста в Стара Загора

Започнала е кампания по безвъзмездна финансова, правна, психологическа и друга помощ за семейството

Журналистът Станислав Цанов публикува цензурирани снимки на 18-годишното момиче, което бе брутално обезобразено с 400 разреза с макетно ножче в Стара Загора. Кадрите са предоставени от майката на жертвата.

Ето какво още пише Цанов:

"ЛЕКА ТЕЛЕСНА.

Ще ви кажа аз какво виждам (там където съм цензурирал с черно):

- 2 по 40см дълбоки до месо разрязвания. 1 по крака, 1 по ръката.

- Множество 10-15 сантиметрови разрязвания. По краката, ръцете, гърдите. Същата дълбочина.

- Счупен нос.

- Парчета плът.

- Кръв. Много.

Някои от изпратените ми снимки изобщо не качвам - няма смисъл. Трябва целите да са в черно.

Триото: съдебен лекар, прокурор (Дичо Атанасов) и съдия (Татяна Коева) обаче виждат друго. Те виждат ЛЕКА ТЕЛЕСНА повреда (равносилна на ощипване) без нужда лицето (Георги Николаев) да бъде задържано за постоянно.

И така психото е на свобода.

Какво направихме до момента, след разговор със семейството?

- осигурена първоначална финансова помощ. Има ред нужди, които да се покриват и тепърва ще изкачат такива. Вече е пратена.

- говорих с адвокат Димитър Киров. Поема случая изцяло безвъзмездно.

- на семейството ще направим максималното да се осигури психолог

- дерматологично лечение не знам дали е възможно до степен белези да няма, но също ще бъде осигурен безвъзмездно дерматолог + всички процедури и препарати покрити."

Мирно шествие в подкрепа на момичето, което бе жестоко нарязано с макетното ножче от своя приятел организират в Стара Загора.

Проявата бе подкрепена и от кмета на града Живко Тодоров, който също ще се включи в проявата. "Стига толкова! Като граждани трябва да покажем, че между нас няма място за подобни прояви!", заяви старозагорският кмет.

Шествието ще се проведе в понеделник от 18:00ч., като ще започне от Съдебната палата и ще продължи в посока общината и след това по бул. "Цар Симеон Велики".

Апелът е проявата да стане национална и хората в други градове също да излязат на шествие пред Съдебните палати в своето населено място, пише dariknews.bg.

"Посегателството е над местно момиче, но проблемът е национален. Затова призовавам и хората от другите градове, който има желание, който приема лично случилото се и иска справедлива присъда за такъв тип престъпления, излезте пред Съдебната палата и във вашия град. Нека има гласност, нека направим каквото можем, за да спасим нечия друга дъщеря от същата съдба", пишат хора във Фейсбук.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
13 коментара
Къде сме ние

Къде сме ние

30.07.2023 | 17:21

Това ако в нормална страна,каквато не сме го направиш на куче ще гледаш небето на квадрати няколко години а нашия мазен толуп и с предишни посегателства направо си бе минал безнаказано ако не бе обществената реакция! Извода е хората по местоживеене да бъдат активни и стига с тези разбирания от комунизма,че всеки който подава сигнали е доносник. Не напротив доносите бяха тогава и то кой каква музика слушал и какви джинси носил. Не спете,бъдете будни и данъци които плащате са за да не пръска по улицата питейна вода от тръба запушена с клечка,лампа която мига вместо да свети, електрическа кутия от която жиците се показват защото е вързана с тиксо и кабели които ще ни обесят защото кабеларките ги опъват по клоните на дърветата. Сигнализирайте,обаждайте се защото скандала скоро ще прерастне в насилие а то в кълцане с макетен нож!

Отговори
8 0
Сиси

Сиси

30.07.2023 | 16:13

Това дете няма здраво място по тялото.Това си е опит за убийство,а не "лека телесна". Физически ще се възстанови,но психически....Господ да й помага!

Отговори
6 0
Доктор

Доктор

30.07.2023 | 00:22

Как може да публикувате такива снимки....

Отговори
1 11
ужасии

ужасии

30.07.2023 | 00:03

Ако не го осъдят, това ще поощри други такива изроди да направят подобно с други жени. А също и доказва, че в България няма закони. Но това всичко се случва, защото първо се започна с издевателства над животните по улиците и жестокото отношение към тях и пътя от там е много кратък и към посегателство над човек. Там е въпросът, че в страната стават все по-често убийства не само на жени, но и на мъже Хората не трябва да бездействат и да ходят по избори да гласуват само, но и да помислят какъв живот имат в България и дали това се случва и в другите страни на ЕС.

Отговори
15 0
Притеснявам

Притеснявам

29.07.2023 | 19:49

Се, че докато коментираме и се възмущаваме на доктора и адвокатката, той ще хукне нанякъде! Най добре е да го окошарят, да ни е под ръка!

Отговори
26 0
Ганьо

Ганьо

29.07.2023 | 19:31

Пред този Джак Изкормвача и Чикатило са като Том и Джери.Ханибал Лектър може да му лъска обувките

Отговори
23 0
Notorious

Notorious

29.07.2023 | 18:07

На такива съдии и съдебни лекари да се отнемат правомощия!Това е най-малкото,което може да се промени ,като има кой трол върху тяхната работа. Да се дадат права на граждански организации да ги контролират

Отговори
46 1
Итожа77

Итожа77

29.07.2023 | 17:47

Тая е още по- голям психо, че се занимава с тоя

Отговори
8 28
Отвратителна история

Отвратителна история

29.07.2023 | 17:07

Но не на всяко момиче щеше да се случи. Видяхте ли татуса ѝ? Като на простатутка. На 18 години е. И има родители, които нищо не са успели да и влеят в главата. Иначе от тоя извратеняк щеше да избяга още като го види. “Свобода или смрът”, дегенерат.

Отговори
21 42
Bxnx

Bxnx

29.07.2023 | 17:17

Мое ли си толкова прост

Отговори
21 5
Onzi

Onzi

29.07.2023 | 17:47

Много ги разбираш проститутките. Редовно ли ходиш, господин морализатор?

Отговори
31 5
Няма ли истински мъже да го накажат

Няма ли истински мъже да го накажат

29.07.2023 | 17:07

подобаващо щом няма правосъдие?

Отговори
36 1

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?