49

Пълна мистерия с едно от разменените бебета! Никой не е виждал него или майка му

"Размененото бебе изчезна! Не сме виждали майка му да се разхожда с него или да излизат дори от къщата си да отидат до магазина, както правеха преди."

Това разказаха пред "България Днес" съседи на Севда Михайлова, майка на едно от децата, чиято съдба шокира България през декември м.г. Младата родилка живее в столичния квартал "Орландовци".

Случаят с подменените деца в болница "Шейново" в София разтърси обществото у нас преди Нова година. Заради съмнение, че детето, което отглежда, не е нейно, два месеца след раждането родилка иска направата на ДНК тест. Резултатът от изследването потвърждава, че пеленачето, с което жената се е прибрала от болницата, всъщност не е това, което е родила. Жената сигнализира в "Шейново" и лечебното заведение започва вътрешна проверка.

При нея се установи, че номера на гривничката, която се поставя на детето при раждане, не съответства на този на майката. В заключение се разбира, че две бебета, родени по едно и също време, са разменени и са дадени на грешните родители.

В края на миналата година директорът на "Шейново" Румен Велев обясни, че размяната на двете новородени момиченца в болницата е станала след раждането при първото им даване на майките, когато са били настанени в кошчетата в неонатологичното отделение.

Децата са родени през септември, но за случая стана известно едва на 7 декември 2022 г. От началото на разследването се развиха стотици теории, според една от които Севда Михайлова отказала да се яви в болницата, за да й бъде направен ДНК тест и твърди, че детето, с което си е тръгнала от лечебницата, си е нейното.

Имаше и подозрения, че в болницата бебетата може да са били разменени умишлено или да е допусната грешка от страна на персонала. Майката, подала сигнал в болницата, все още остава неизвестна.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
МАЛЕНКАЯ КРАСНАЯ ГУБКА

МАЛЕНКАЯ КРАСНАЯ ГУБКА

07.01.2023 | 02:58

ЖЕЛАЕЩИ ДА СЕ ОБЗАВЕДАТ С НАРКОМАНСКО БЕБЕНЦЕ? ДИРЕКТНО ОТ СМЪРДЯЩИЯ ЧИ ФУТ ДОСТАВКА! ;)

Отговори
0 0
ЧИ ФУТ СКА ПРОКЛЕТА МАЙ МУ НА

ЧИ ФУТ СКА ПРОКЛЕТА МАЙ МУ НА

07.01.2023 | 02:56

ПРЕДЛАГА НАРКОМ АНСКО БЕБЕ ЗА РАЗ МЯНА :)

Отговори
1 0
Бамби

Бамби

06.01.2023 | 18:28

Умишлено са разменени бебетата в кошчетата. От ромката. Била е наясно, че другата родилка е първескиня, с операция - ще мине време, докато се усети че това не е нейното дете, дори не го е разгледала подробно след раждането - била е под упойка, на системи и тези със секцио не кърмят децата си първите 2 дни, на третият са изписали майките и вече успешно разменените деца. Ромката признава, че е влизала в стаята с бебетата. Въпрос на секунди е просто да йм смени креватчетата, после получава бебето от съответното креватче и бързо сваля гривничката на бебето. Тя ли не е забелязала, че ноберът на гривничката не съвпада с нейнийният номер?! И не е първото й раждане, има известен опит...Но защо държавата не отнеме и двете бебета, да ги постави под своя закрила, докато се установи, че са разменени и всяко да бъде предадено на истинските му родители?! Къде е Закрила на детето?!

Отговори
7 0
Циганката си е тръгнала от вкъщи с българското бебе и се е покрила

Циганката си е тръгнала от вкъщи с българското бебе и се е покрила

06.01.2023 | 15:39

Ясно беше още от интервюто с нея като казваше,че нищо няма и това си е нейното

Отговори
24 0

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?