71

Пълен обрат: Борис Бонев зове за пас на изборите, да не се гласува за ПП-ДБ

 

„Спаси София“ няма да участва на парламентарните и европейски избори. Затова няма да призовава и своите членове и поддръжници да се ангажират в изборния процес, пише в позицията.

 

Общинският съветник от „Спаси София“ Борис Бонев разпраща апокрифно на лични съобщения призив да не се гласува за ПП-ДБ на предстоящите парламентарни и европейски избори на 9 юни. Позицията на СС е разпространена от будни граждани, пише Tribune bg. 

Съобщението липсва на официалните страници на партията, а в него четем следното: 

„Обръщаме се към вас с благодарност за активната роля в предходните местни избори и същевременно ви онформирам за важно решение на ръководството на партията.

Политическа партия „Спаси София“ няма да участва на предстоящите парламентарни и европейски избори – нито самостоятелно, нито в коалиция с други политически сили.

Затова нашата партия няма да призовава и своите членове и поддръжници да се ангажират в изборния процес“, пише в позицията.

„Вярваме, че то отразява ангажираността ни към управлението на София и решаването на проблемите ѝ, както и принципите, които стоят в основата на нашата дейност“, се добавя в съобщението, подписано лично от Борис Бонев. 

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?