49

Отпада забраната за влизане на трошки в центъра на София

От днес отпада забраната стари коли да влизат в центъра на София. Тя беше въведена през декември за срок от три месеца, а целта ѝ бе да се намали замърсяването на въздуха. Така автомобилите от най-ниската екокатегория отново ще могат да влизат в идеалния център на столицата. Тепърва ще се анализира доколко ефективна е била мярката, предаде NOVA.

На първи декември миналата година за тях беше въведена забрана да влизат в т.нар. "Малък ринг". Той обхваща територията между бул. "Васил Левски", бул. "Патриарх Евтимий", бул. "Ген. Скобелев", ул. "Опълченска", бул. "Сливница".

В случай че общинската наредба не бъде променена, плановете са през следващата зима нискоемисионната зона в центъра на столицата допълнително да се разшири.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
fgfgfd

fgfgfd

01.03.2024 | 21:02

Отcлaбвaнeтo бeз диeтa и глaдyване не е мeчтa тoва е pеалнocт. Найпpoдaвaният пpoдyкт за отcлабвaне в cвeта! Пoмoгна на мeн и cъпpyга ми и ще пoмогне на вaс, peзyлтaтът е видим слeд някoлкo дни. Cъвeтвaм всички с надноpмeнo тeглo да пpoбвaт:->-- https://shout.to/keto

Отговори
0 0
БРАВО!

БРАВО!

01.03.2024 | 16:28

Разумно и много навременно решение! И още нещо - една кола се определя за ТРОШКА, не от годината и на производство, а от това в какво техническо състояние е, външен и вътрешен вид на купето, а това се постига с ДОБРОСЪВЕСТНО ОТНОШЕНИЕ НА СОБСТВЕНИКА И към собствеността си и грижите, които полага за нея!

Отговори
3 0
Това е парадоксално!

Това е парадоксално!

01.03.2024 | 15:33

Това е парадоксално! Трошката ще забранявя на Трошките!

Отговори
0 1

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?