2374

От Сашко няма и следа, търсенето продължава

Издирването на 12-годишния Александър от Перник продължава. Все още се работи по всички версии. Бащата Александър Цветанов се е подложил на детектор на лъжата и го е преминал успешно.

Разпитани са всички близки на детето без майката, която още не се е върнала в България. Доброволците, които търсят Сашко, съобщиха, че прекратяват мащабното издирване, защото няма никаква следа от детето. След като вече 8-и ден няма и следа от Сашко, доброволците намаляват.

От началото на акцията са проверени над 350 сигнала. Многократно са прегледани всички налични видеокамери за наблюдение в района. Претърсени са изоставени сгради, училища и детски градини, жилищни и стопански постройки, шахти, водоеми в 20-километров радиус от мястото където Александър е видян за последно. Проверени са и всички населени места в общините от област Перник, съобщават в групата "Да намерим Сашко".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Тя тая каква майка е?!На това майка ли му казвате?Детето й зарязано в

Тя тая каква майка е?!На това майка ли му казвате?Детето й зарязано в

18.11.2022 | 12:34

България при бащата със здравословни проблеми,тая си взела чукалата и си била шута в чужбина?!И известена,че детето й се издирва 8-ми ден,не се е трогнала да долети веднага…Това не е майка,а УРО’Д!!!

Отговори
1 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?