49

Огласиха подробности за починалото 17-годишно момиче в училище

Два екипа от спешната помощ в Бургас са се борили за живота на 17-годишното момиче, което почина днес в училище. Ученичката от английската гимназия е издъхнала в класната стая. 

Категорично не става дума за инцидент, коментира трагедията директорът на регионалната здравна инспекция в Бургас д-р Георги Паздеров. По думите му, детето е имало хронично заболяване, но дали то е причината за смъртта ще стане ясно след назначената проверката, която се провежда в момента. По първоначална информация на момичето му прилошало в клас, а бързата помощ се е отзовала за минути, съобщи БНР.

"Екипът е отишъл на място там, след това е отишъл и реанимационен екип, веднага, извикана е и полиция. Не говорим изобщо за инцидент, става въпрос за това, че на детето му е прилошало и това е", каза д-р Георги Паздеров.

Трагедията е голяма, коментираха от училището. Съучениците на момичето са в шок, а учебните занятия са прекъснати.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Когато започвахме 9-и клас едно момче умря

Когато започвахме 9-и клас едно момче умря

31.01.2023 | 17:28

Така и не го видяхме. Класният ни замъкна на погребението му. Беше ни страшно, още бяхме деца. Макар и да не си го признавахме.

Отговори
8 0
СУ ЛЮ

СУ ЛЮ

31.01.2023 | 16:25

ЕКИП ОТИШЪЛ - ДОШЪЛ И БЛЯ БЛЯ..... ИМАЛО ПРОБЛЕМИ - ХРОНИЧНО ЗАБОЛЯВАНЕ ......... А БЕ АЛАНХОЛУ, МЕД. СЕСТРА В УЧИЛИЩЕТО ГИ ЗНАЕ ТЕЗИ НЕЩА...... ИМА ДРУГА ВЕРСИЯ ....

Отговори
11 6
С.адо-м.азо седалки и пейки

С.адо-м.азо седалки и пейки

31.01.2023 | 17:18

Каква медсестра в училището..., какви пет лева?! Вече учителите трябва да ги знаят тези неща, а сестрите трябва да работят като масажисти, лекарите - като таксиметрови шофьори, трактористите - като водачи на автобуси в градския ранспорт, а физкултурниците - като кметове!!!

Отговори
6 7

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?