4020

Огън преди ротацията: Денков отговори на Борисов за командировките в САЩ

Премиерът Николай Денков отговори на Бойко Борисов, който днес се възмути, че министри планират пътувания до САЩ 20 дни преди да се извърши ротацията. Лидерът на ГЕРБ заяви, че "една огромна делегация харчи държавни пари за нещо, което да пропагандира, че са свършили те, при положение че това не е така". 

"Съвсем нормално е да планираме пътуване до Съединените щати. Те са наш основен партньор", заяви Денков от Брюксел, където участва на Европейския съвет.

"Аз съм много изненадан, че някой поставя под въпрос дали премиерът, дали вицепремиерът, че се планира такова посещение в Щатите - но, да, такава командировка се предвижда и в нея няма нищо ненормално. Аз ще коментирам визитата, когато бъде планирана точно, когато бъдат проведени срещите, тогава ще обсъждаме. Това, което виждам, е един доста сериозен опит да се осуети възможността за директни контакти между мен и хората, с които работя и в САЩ. Това, разбира се, няма как да стане", каза Денков.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Какви срещи, бе?

Какви срещи, бе?

01.02.2024 | 22:54

Никой не иска да те срещне - разбраха те колко пари струваш. Ще изхарчите половин милион държавни пари, но на кого му пука. Чужда пут.а кокали няма.

Отговори
5 1
Гочо. Булгуря

Гочо. Булгуря

02.02.2024 | 04:31

НАЙ. КРАДЛИВИЯ ПАРТИЕН. БАНДИТ. ГОВОРИ. ЗА ХАРЧОВЕТЕ. НА. ПРЕМИЕРА.

Отговори
3 1

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?