1553

Обвиниха Лейди България в заплаха за убийство

Интересна развръзка на женския екшън на паркинг в София, който стана ХИТ в МРЕЖАТА.  Изловиха наперената дама, която беше заснета да удря нарочно с автомобила си друга кола. Софийската районна прокуратура ѝ е повдигнала обвинения за хулигански действия и закана с убийство. 

Видеото беше разпространено в социалните мрежи, а жената се оказа "Лейди България" Христина Красимирова, съобщи "България он еър". Районната прокуратура съобщава, че действията на Красимирова са извършени "с изключителна дързост" и закана с думите "Ще те смажа! Ще те ликвидирам". 

Обвиняемата не е задържана, а е с мярка парична гаранция от 5000 лв., тъй като до момента не е осъждана.

Припомняме, че жената с варненски номер беше спряла така, че близо час останалите коли не можеха да напуснат паркинга. Христина се засили от яд с джипа си и блъсна "блокадата", като нарече шофьорката "селянка" и я напсува яко. Поне това се чува на видеото.

"Не съм жената от клипа на паркинга, с блъскането и със заканите! Аз съм в Италия от три седмици!" Това обаче каза пред "България Днес" "Лейди България" 2023 Христина Красимирова веднага след информацията.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?