71

Обрати във времето до края на март! Говори проф. Рачев

Задават се валежи и застудяване, но отново ни очаква затопляне с няколко градуса в следващата събота и неделя

 

Баба Марта ще редува слънце и дъжд през уикенда и новата седмица. Това прогнозира климатологът проф. Георги Рачев, цитиран от "Телеграф". 

"Очаква ни типично мартенско време. То е много различно от времето през март през изминалите 6-7 години, когато беше доста по-студено, отколкото в момента", отбелязва професорът.

В събота, неделя и в понеделник ще се радваме на повече слънце. Валежите не само ще отслабнат, но и окончателно ще спрат. Минималните температури ще бъдат между 4 и 9 градуса, а максималните ще бъдат 13 градуса, а на места дори ще стигат до 18 градуса. 

Захлаждане 


От вторник ни очаква захлаждане. Очаква се минималните температури да бъдат между нула и 5 градуса, а максималните - между 9 и 13 градуса.

Валежи се очакват на отделни изолирани места в неделя, като по-съществени ще са те във вторник и сряда, а в четвъртък те ще бъдат символични.

Отново ни очаква затопляне с няколко градуса в следващата събота и неделя.

"Наблюдаваме един нормален март месец, такъв какъвто го очаквахме по дългосрочните прогнози. Не се забелязват засега индикации за сериозни слани. Почвената влага, особено в Западна България, вече е в рамките на нормалното", отбелязва още проф. Рачев. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
4 коментара
Изчезни

Изчезни

17.03.2024 | 15:01

Познати шушукат, че Ангелчо е п...раст,заченат от анадолски манафи- тираджии .Но едва ли Ангелчо разбира,че цял живот ще си лакирва ноктите

Отговори
0 0
До ангел

До ангел

17.03.2024 | 06:26

ангелчо, щом е луд тоя с_екс, Значи лудите те ш_и*бат здраво. Почини си малко бе момче. Не може така. Ще се износи хал-ката

Отговори
1 1
Ангел

Ангел

16.03.2024 | 22:03

Луд ceкc няколко часа., силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:--- https://e.vg/menn

Отговори
3 6
До ангелчо

До ангелчо

17.03.2024 | 06:23

Ангелчо, тебе май те ш*и*ба*т мана_ф_ите ежедневно , по няколко пъти и ти правят луд се_кс. Признай си , разпориха ли х_ал_к_ата ?

Отговори
3 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?