46

Обрат във времето: Проливен дъжд се изсипва до часове над 4 области

Поредното разваляне на времето идва със силни дъждове и жълт код на места

Националният институт по метеорология и хидрология (НИМХ) издава за днес предупреждение от първа степен (жълт код) за значителни валежи в четири области от Западна България. Областите са Видин, Монтана, Враца и София област, се посочва в картата с предупредителните кодове за опасните метеорологични явления, публикувана в сайта на НИМХ.

В тези четири области количествата на валежите привечер и през нощта срещу вторник ще достигнат до 25-30 литра на квадратен метър.

За 27 септември, вторник, НИМХ издава предупреждение от първа степен (жълт код) за значителни валежи в десет области от Западна и Централна България, с количества до 25-30 литра на квадратен метър и за временно силен юг-югозападен вятър, с пориви до 20-24 метра в пет области от Южна България.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
dimitar

dimitar

26.09.2022 | 19:03

бързи и сериозни кредитни предложения за физически лица и фирми Аз съм начело на международна финансова институция, специализирана в международни заеми. Предлагаме услуги от 5 000 евро до 800 000 евро. нетният лихвен процент е 2,6% годишно за всички ваши нужди, свържете се с нас по имейл: [email protected]

Отговори
0 3
Зоро

Зоро

26.09.2022 | 17:51

Айде на бас че в София област може едвам да заръми.

Отговори
6 1

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?