49

Обрат с времето в началото на декември! Големият сняг тепърва предстои

В началото на декември ще има слаб до умерен, а в Източна България – временно силен югозападен вятър, ще се затопли. Минималните температури навсякъде ще са над нулата, а дневните в повечето населени места ще са между 13° и 18°.

В събота вечерта от северозапад облачността ще започне да се увеличава и в нощта срещу неделя ще започнат валежи от дъжд. С ориентиране на вятъра от северозапад ще нахлува студен въздух.

В неделя ще бъде ветровито и облачно, с валежи предимно от дъжд. Вечерта и през нощта срещу понеделник, с продължаващото застудяване, дъждът ще преминава в сняг.

В понеделник валежите ще спрат, облачността от северозапад ще намалява и вятърът чувствително ще отслабне. Във вторник ще преобладава облачно време, но вероятността за валежи е малка. Слабо ще се затопли.

В периода 6-8 декември отново се повишава вероятността за валежи от дъжд и сняг. Температурите ще са около и малко по-ниски от обичайните за периода.

В края на десетдневието вероятността за валежи намалява и температурите слабо ще се повишат. До средата на месеца времето ще остане динамично и променливо.

По-голяма е вероятността за валежи в началото и към средата на второто десетдневие, а относително подобрение на времето ще има около 13-14 декември.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Морски

Морски

01.12.2023 | 09:23

Скъпи читатели, големият сняг ще можете да наблюдавате по телевизията във всеки един удобен момент за Вас! "Силата да знаеш" ..пълен смях от Ваша страна,Марица.бг

Отговори
1 0
БЛАГОИЗТЕЗАР

БЛАГОИЗТЕЗАР

30.11.2023 | 19:50

А,КАКВО.СТАНА С.ЛЕТНИТЕ.ТЕМ. ПЕРЕТУРИ

Отговори
4 0
Голяма лъжа

Голяма лъжа

30.11.2023 | 18:08

И каде е големия сняг?

Отговори
6 0
Шарлатанин

Шарлатанин

30.11.2023 | 12:35

От статията, която сте написали, не личи да предстои ГОЛЕМИЯ СНЯГ.

Отговори
13 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?