49

Няма шанс: Силният вятър спря хеликоптер да свали телата на двамата починали в Пирин

Двамата мъртви туристи в Пирин няма да може да бъдат свалени с  военен хеликоптер. Малко след 13 ч от авиобазата в Крумово излетя вертолет "Кугар", за да огледа района, където са телата, и да направи преценка дали условията са подходящи за транспортиране по въздух. 

В 13,55 часа, след направения обход на мястото, е взето решение за прекратяване на операцията. Метеорологичните условия - силен вятър, не позволяват телата да бъдат транспортирани с вертолета.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
От Министъро

От Министъро

02.01.2023 | 16:19

Военни действия ще извършваме само при благоприятни метеорологични условия При дъжд сняг или вятър ще ни откриете ако ви потрябваме във банкетна зала И имайте изпредвид и работното ни време от 08 до 17 часа обедна почивка от 12 до 13 и 30 Старайте се през другото време да не ни безпокойте Че един път ни нарушавате гражданските права а втори път Националната сигурност

Отговори
3 0
Закривай!

Закривай!

02.01.2023 | 15:54

Как да няма шанс!Споко идат избори ,дайте им един урок по патриотизъм на тезо бандити!Гласувайте срещу Шайката на Капо Де Тути Капи от БанКя,ограбила и заробила финансово България,която в момента се управлява от всякакви Мутри ,които изпълзяха като хлебарки и яхнаха демонстративно отново бронираните мерцедеси !

Отговори
2 1
Моля, спрете вятъра!

Моля, спрете вятъра!

02.01.2023 | 15:45

Абе да се обадят на Бай Дан да спре вятъра, за да кацнат нашите "герои" в мирно време! Те ако зад океана не им разрешат и до тоалетна не ходят Българските войни!

Отговори
2 1
Ами извадете и втория хелокоптер! Да видят че нее само един!

Ами извадете и втория хелокоптер! Да видят че нее само един!

02.01.2023 | 15:30

С тези пилоти-гашници и страхливци, които могат да летят само лятно време, ако стане една война ще се скрият първи в миши дупки а тяхните началници ще избягат първи от България!

Отговори
4 1

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?