4020

Нови свидетели: Убиецът на Алексей Петров бил мускулест, със страшни очи

Докато са били на разходка на Витоша, двама съпрузи твърдят, че са видели извършителя на покушението срещу Алексей Петров и пътя му на бягство.

По думите на двамата свидетели извършителят на покушението е бягал с велосипед с дебели гуми, бил е с камуфлажни дрехи, с боне, мускулест и са се виждали само очите му.

Казват, че са видели пътя му на бягство от една част на гората през павирания път към гората от другата страна на пътя.

По информация на bTV в продължение на часове в сряда свидетелите са давали подробни обяснения какво са видели и са завели униформените до местата, където това се е случило.

48 часа по-късно имат забрана от разследващите да говорят пред медии. 

„Съжалявам, не искам да давам никакво интервю. Не мога да ви кажа абсолютно нищо по случая. Просто, разберете ме, няма как да дам информация“, каза тя пред телевизията.

Близките им, които живеят в село на три часа път от София, са по-словоохотливи.

Майката на мъжа казва, че синът ѝ и съпругата му се връщали от разходка в планината, когато видели предполагаемия убиец. 

„И като излезе вика - едно колело, лъскаво, с дебели гуми. Един с камуфлажни дрехи – не като тези нашите раздърпани. И с качулка, едни страшни очи. Каза, че само очите му се виждат“, разказа майката на мъжа.

„Каза, че този е бил много страшен. С едни големи рамене, тренирал. Те не са знаели, че е станало убийство. Направило им впечатление откъде излиза този толкова силен мъж с това колело“, продължава майката.

Секунди, след като се разминали с мъжа на колело, видели простреляната жена на пътя. Но не спрели с колата си.

„Дъщеря ми като види кръв ѝ става лошо и припада. Видели са жена, която маха, обърнали са се на другата страна, защото ѝ е станало лошо и са продължили. Двама украинци са отишли на мястото и са се разправяли“, разказа тя.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
шегбш

шегбш

19.08.2023 | 13:11

вече на всякакви идиоти им дават думата да пълнят новините. като се е засилил с колелото и му застанеш на пътя и гледаш тъпо, как да не те гледа страшно

Отговори
0 0
Последователност във повествованието

Последователност във повествованието

19.08.2023 | 08:00

Четем Тя моята щерка не може да гледа кръв Минавайки покрай ранената със колата тя се е обърнала настрани да не гледа Ама видяла двама украинци до ранената И сега следва разбор на ЧИИИИФУТСКИЯ бълвоч поднесен ни от чиииифутските мисирки неграмотни от Чииииифутската Мекица Макар бълвоча да ни е поднесен като бълвоч разказ на трето лице не присъствало на мястото на събитието забелязваме НЯЩУ така да се каже не в ред Значи щерка и не може да гледа кръв Извръща се Но Забележете до кръвта има двама украинци Явно щерка и има трето око на задните си части или някакви извънземни екстрасенси способности специално да разпознава само украинци даже и в тъмното Невероятно Но факт Факт поднесен ни като добре миксиран чиииииифутски бълвоч който трябва само устата си да отворим и глътнем А вие кушаете ли чиииифутски бълвочи Аз Не

Отговори
6 1
другарят Грозефф

другарят Грозефф

18.08.2023 | 22:23

значи Путин го е пратил, лично!

Отговори
4 6
Иво

Иво

18.08.2023 | 21:17

Убиец въздухар мускулест страхливец стреля и се крие като мишка пълна утрепкаживота ще го смаже тоя пумияр долен страхливец ще бъде ликвидиран от упор

Отговори
5 11
Хм…

Хм…

18.08.2023 | 20:59

мускулест, със страшни очи - 100% думи на жена.

Отговори
12 1
въпрос-шегобиец

въпрос-шегобиец

18.08.2023 | 20:45

Убиецът дънн би, да е измежду актьорския състав на филма „Дами канят“, щом е със страшни очи?

Отговори
19 3

Анкета

Кой е най-големият проблем на Пловдив, за който искате отговор от кандидатите за кмет?