46

Нова рокада: Шефът на тол управлението поема АПИ

Министърът на регионалното развитие и благоустройството арх. Иван Шишков назначи Иво Иванов за председател на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“.

Иво Иванов е завършил „Международни отношения“ в Нов български университет и е специализирал в Оксфорд. Магистър инженер е по „Транспортен мениджмънт и логистика“, Висше транспортно училище „Тодор Каблешков. Работил е в екипа на Омбудсмана на Република България. След това е бил директор на дирекция „Комуникация и информация“ в АПИ. Иво Иванов беше директор на Националното тол управление.

Членове на Управителния съвет на АПИ са Теодора Василева и Николина Чапанова.

Теодора Василева е завършила „Право“ в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. От завършването си досега е управляващ съдружник в Адвокатско дружество „Йовчев, Чочеви и партньори“.

Николина Чапанова е дългогодишен служител на агенцията. Тя е юрист, завършила е „Международно право и международни отношения“ в Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Член е на Управителния съвет на АПИ от 7 февруари 2022 г.

Досегашният председател Тодор Василев и Асен Ненчев – член на Управителния съвет на АПИ, са освободени. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
КЪДЕ БРЪКНЕШ САМО ПАРТИйИНИ   КАЛИНКИ  ВАДИШ

КЪДЕ БРЪКНЕШ САМО ПАРТИйИНИ КАЛИНКИ ВАДИШ

11.08.2022 | 17:46

ТОВА ,,,,,ХАПИ----------АПИ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАКРИЕЕЕЕЕЕ НЕЗАБАВНО .....ТУКА Е ТЪМНННННА И МЪТНННА СЪС ПАРИТЕ НА НАРОДА .....ВСИЧКИ СТРАНИЧНИ ...КАСИЧКИ ,,,,КАТО АПИ ,,,НОИ,,,ЗДРАВНА КАСА,,ИМА ОЩЕ МНОГО КАТО ТЯХ ТРЯБВА ДА СЕ СЛЕЕЯТ В НАП ------ ДА ОСТАНЕ САМО 1-БРОЙ .....НАП...... И РЕВИЗИЯ ОТ -ДО ПРЕДИ ТОВА ..И ПОСОКА със ЕДНОПОСОЧЕН БИЛЕТ КЪМ СЪДА

Отговори
0 1

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?