2374

Неочаквано! Нинова нахока служебното правителство, заговори за Радев

В Гърция вече дават енергийни помощи, а тук се раздават бъдещи постове на министри, даже нов главен прокурор назначават, разгневи се червената лидерка

БСП няма да спести критиките си към служебното правителство на президента Румен Радев, независимо, че застава зад него на изборите. Това заяви в студиото на БНТ лидерът на БСП Корнелия Нинова.

„Как може 18 дена да имам заседнал кораб и ние да хвалим това правителство! Цял свят в момента взима решения по отношение на енергетиката, а какво прави нашият енергиен министър“, попита тя.

Лидерът на БСП припомни, че в Гърция вече дават енергийни помощи от 300 киловата за всяко семейство.

„А тук в същото време се раздават бъдещи постове на министри, даже нов главен прокурор назначават“, каза Нинова. 

Тя предрича трудни президентски избори.

„В предишните избори имаше вълна. Тогава имаше движение против ГЕРБ, сега е различно – проф. Герджикови и Лозан Панов са големи личности. Сега ще е различно“, убедена е тя.

Въпросът със сградата на „Позитано“ ще бъде решен по съдебен ред. „Областният управител на София бе назначен от президента, но едва ли президентът знае какво прави всеки областен управител в страната. Като се бориш за правова държава, поне висшите държавни служители да спазват закона“, призова Нинова. 

 

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?