49

Не могат да извадят тялото на загиналия пилот от хеликопера, паднал в дере край Гърмен СНИМКИ

Цяла нощ са правени опити да се извади тялото на починалия пилот от  хеликоптера, който се разби в дере вчера, съобщи bTV. Вероятно това ще се случи днес, защото теренът е труднопроходим.

Припомяме, че в ранния следобед в петък стана ясно, че хеликоптер е паднал край Гърмен. По-късно стана ясно, че пилотът на летателната машина е загинал. Той е паднал в дере, а мястото е непроходимо. На борда на летателната машина е бил само пилотът.

На място лекар констатира смъртта на пилота. Хеликоптерът е на части.

По-рано в петък вечер издирвателната акция бе удължена след намерен сигнал от хеликоптера.

Селскостопанският летателен апарат е трябвало да се прибере към базата в Пловдив. Маршрутът на изчезналия хеликоптер минавал по диагонал на целите Родопи. Територията е слабо населена и голяма част от нея е в гъста гора.

Дронове, екипи на МВР и доброволци обхождаха района около селото. Хеликоптерът е паднал между Лещен и Гърмен.

"Открит е изчезналият селскостопански малък летателен апарат. Машината е паднала на 1-2 км от Гърмен - в труднодостъпно дере. Намерено е и безжизненото тяло на пилота. Очаква се медицински екип", съобщиха от МВР.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
tyuytu

tyuytu

23.09.2023 | 11:30

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами]]: ----- https://marketl.ink/biocom

Отговори
0 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?