3906

Не град, а чудо удари Чирпанско СНИМКИ/ВИДЕО

Град удари преди около час Чирпан и региона. Това личи от снимки, публикувани в Meteo Balkans.  

Читател пусна първо фото от магистрала "Тракия" до града. И под поста му заваляха други кадри, снимани с телефони. Някои от тях бяха от самия град Чирпан, от село Зетьово и други населени места.

Засега няма информации за големи щети. Естествено, коментарите бяха разнопосочни. Едни предполагаха, че природата връща на човека за безобразното отношение. Според други у нас отдавна не работи системата за противодействие с ракети. Трети пък се уплашиха, че това ще вдигне вноските по застраховките.

 

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
Феодала иска Комисион!

Феодала иска Комисион!

25.04.2024 | 19:46

Феодала иска Комисион!

Отговори
0 0
Гатю

Гатю

25.04.2024 | 18:41

Последната голяма градушка, а и въобще градушка, помня от 1963 година. Тогава градушката пробиваше керемиди. След промените площадките бяха унищожени "демократично". Ходих служебно в агенцията за борба с градушките да предлагам ракети. Началниците се интерисуваха най-много от комисионните. Ракети не им трябваха. Крушарски също произвежда, но ги изнася. Така, че се налага мнението, че държавата, доколкото има такава, изобщо не проявява интерес за тази дейност. Те се вълнуват кой в коя група е - на пуделите или на пинчерите. Няма управия на територията. Важното е чекмеджето да се пълни! /а дали чекмеджето е само едно?/

Отговори
5 1

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?