1939

Не чакайте до последно с винетката, възможни са прекъсвания в системата

От 23 ч. на 23 август /вторник/ до 3 ч. на 24 август /сряда/ ще бъдат извършвани дейности по актуализации на електронната система за събиране на пътни такси. Възможни са прекъсвания, които биха могли да затруднят продажбата на електронни винетки и маршрутни карти. Актуализациите няма да повлияят на автоматичното отчитане чрез бордови устройства и GPS тракери на изминатото разстояние от тежкотоварни автомобили над 3,5 тона. Това съобщават от Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ).

За избягване на риска от затруднения с покупката на е-винетки Националното тол управление препоръчва на шофьорите, на които им предстои пътуване, да купят своевременно необходимата им електронна винетка или маршрутна карта. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
5д5ф5

5д5ф5

23.08.2022 | 11:31

А какво да правят тези, които, влизайки в БГ, са длъжни да си закупят винетка? И те ли предварително ?Това е поредното скудоумие в тази държава. Все нещо ни пречи. Особено мозъкът. Слушаме всякакви кухи и плоски оправдания за некадърността им, мълчим, а те си мислят, че им вярваме. Ех, Българийо!

Отговори
1 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?