4020

Нападнаха полицайка в София, докато помага на деца

Полицайка беше нападната от мъж и жена, докато регулира движението на пешеходна пътека в столичния квартал "Бояна". 

Розита Милачкова изпълнява служебните си задължения като помага на учениците от 52-ро училище спокойно да преминават през пешеходната пътека. 

Това прави и в понеделник привечер, когато мъж и жена застават на пътя и започват да пречат на преминаващите автомобили.

Полицайката ги моли да се отдръпнат, но в отговор и двамата скочили върху нея.

„При моята молба да напуснат пешеходната пътека, използваха нецензурни думи и дори си позволиха да ударят служител на реда, което е изключително грозно от тяхна страна. Може би се възползваха от това, че съм жена и съм сама. Не знам може би това им е дало сила“, обясни пред bTV Розита Милачкова.

Мъж става свидетел на случващото се, докато води детето си на тренировка в училището. Той се притича на помощ на полицайката.

„Видимо тя не можеше да се справи сама, спрях на пешеходната пътека, паркирах, и пресякох. Почнах да крещя, избутах мъжа, хванах жената, която удряше полицайката“, каза Радослав.

Минути след това на място идват и екипи на полицията.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
ясно

ясно

12.12.2023 | 08:30

София се напълни със всякакви боклуци.

Отговори
5 0
БЪРЗ ИЛИ МЪРТЪВ

БЪРЗ ИЛИ МЪРТЪВ

12.12.2023 | 05:42

А да бяха се пробвали,да нападнат така полицай,малко по на Запад....Щяха да са им изяли житото и никой,нямаше и да си ги спомня дори,че ги е имало.... Вади желязото и пуцай у тъпите кратуни маце,там ти е грешката,че не си го направила.....!!!!!

Отговори
11 1

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?