1553

Намериха якето на Ивана, не и момичето

Издирването на 17-годишната Ивана Георгиева, която е в неизвестност от вечерта на 22 февруари, продължава в Дупница и района около града, засега - без резултат. В операцията участват около 200 полицаи, от жандармерията, планински спасители, доброволци с джипове и лични коли.

Използват се дронове и следови кучета. Претърсен е целият район и близките села. Засега от момичето с намерени само якето му - при автотунела на гл. път Е-79 и джиесема му, оставен в училището.

Кметът на Дупница Първан Дангов каза за БНР, че ще разпореди вътрешна проверка в учебното заведение, където е учила Ивона, дали са разговаряли с нея и дали са предприел някакви действия, ако е имало симптоми за нейното поведение:

"Предоставили сме на полицията карти, които са за гористи местности и които са при нас налични, с обозоначения на сгради. Предоставили сме целя достъп, включително и по-прецизна копирна техника, за да размножим отново нейни снимки, да се търсят хора, които са я видели.

Вчера е намерено якето на главен път Е-79 преди тунела и момичето от две нощи е с потник. Последно е видяна на камерите при магазин Lidl и на гарата. Предоставили сме достъп до всички камери, които имаме. Съдействаме с всичко".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
Това като

Това като

25.02.2024 | 20:59

Гледам май нещо и липсва в главата А СЕТИХ СЕ МОЗЪК . По точно ментално повредено същество .

Отговори
1 1

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?