4020

Начо, който уби Ферарио Спасов, се криел от страх, заплашвали го

24-годишният Начо Пантелеев, който смля с мощен мерцедес голфа на треньора Ферарио Спасов и го уби на място, получавал заплахи по телефона и в социалните мрежи. Затова не иска да показва лицето си и се мъчи да запази от публичност семейството си. 

"Не е подавал сигнал. Споменали сме, че има такива. Той разбира, че са в резултат на афект и обществените нагласи в следствие на инцидента. Не търси някаква защита или наказателна отговорност от някого, просто го споделя като факт, показа постове в социалните мрежи и гледа да се изолира", каза пред "24 часа"  адвокатът му Венцислав Фоти.

В четвъртък следобед виновникът за трагедията с футболния специалист сам пожелал да даде допълнителни обяснения в полицията. Изложил своята версия за случилото се в събота вечерта, която се различава от хипотезата, че ударът е станал при опит за изпреварване. "Той не е възприел колата на Ферарио Спасов. Неговият спомен за катастрофата е, че тя се случва по съвсем друг начин. Не помни самия удар. Пантелеев изложи и факти, които според мен обуславят и негова отговорност, тоест, че и той има вина за това ПТП", лаконичен бе Фоти.

Според запознати Начо има списък предишни нарушения по Закона за движение по пътищата. Освен за отнесен стълб в центъра на Лясковец, болшинството били за превишена скорост.

"24 часа" писа, че спортното AMG от зверската катастрофа с Ферариро Спасов е лизингово, но Начо не е лизингополучателят. Семейството на мъжа, който няма никакви официални доходи, живеело под наем в пищния имот на главната улица в Лясковец, даже имал договор за наем, посочи адвокат Фоти.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
4 коментара
Петьо

Петьо

17.11.2023 | 03:45

А на този Начо, защо не му е отнета книжката преди катастрофата поради незнание???

Отговори
2 0
Петьо

Петьо

17.11.2023 | 03:44

А на този Начо, защо не му е отнета преди катастрофата поради незнание???

Отговори
3 0
tyuyt

tyuyt

17.11.2023 | 02:36

Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни, кyпиx го от тук~~~ https://paply.org/ketobg

Отговори
1 4
Джгипунце

Джгипунце

16.11.2023 | 21:40

Хасмипелето на сипон.Евтаназия за супите.

Отговори
4 2

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?