71

На косъм от смъртта: 2-годишно подкара кола и влетя в заведение ВИДЕО

Двегодишно дете се качи в автомобила на баща си, подкара го и се вряза в заведение. Случаят е от монтанското село Мърчево. По време на инцидента е имало много хора, седящи на масите. Колата е успяла да се спре сама, след като се е ударила в циментов стълб, няма пострадали, съобщи NOVA.

Двегодишното момче било заедно със своите родители. Те били на метри от автомобила, когато видели, че той потегля.

„Тръгнах да си взема цигари и се отбих до един мой приятел, който седеше тук за много малко и за изведнъж гледам колата вече тръгна, а то детето влязло вътре и завъртяло ключа“, обясни бащата Живко Методиев.

„Видяхме, че колата идва оттам и народа се разбяга. Ако имаше някой по-стар човек и трудно подвижен, трудно ще стане, за да избяга“, смята Теофил Валентинов, който е бил свидетел на случилото се.

„Тръгнах да отворя вратата, но тя при тръгване се заключва. Опитах се да спра, да извадя ключа, но не успях“, разказва още бащата. Около масите седели над 15 мъже и жени. Никой не е пострадал. Детето също няма наранявания. Според бащата то дори не разбрало какво се случва.

„Не съм му показвал, но това си е дете и всичко се очаква. Вече винаги ще си изкарвам ключа от колата“, допълва Методиев.

От полицията в Монтана съобщиха, че за случая няма подаден сигнал до органите на реда, затова са се самосезирали. А на бащата на детето ще бъде съставен акт.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
4 коментара
Много

Много

20.04.2024 | 15:46

Яко и умно дете толкова малко и запалило колата , сега тати без книжка до живот , може малко затвор . В повечето страни щеше да бъде съден за нехайство . Ав затвора щеше да бъде обслужен няколко пъти в задния двор за назидание . Другия път да остави детето на магистрала да покара. Поредния мал..оумен селянин.

Отговори
1 0
Другия път

Другия път

20.04.2024 | 15:42

Да пробва на жп прелез или на мост без парапети.

Отговори
1 0
Румен

Румен

19.04.2024 | 13:32

Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контрoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим :---- https://use.my/sman

Отговори
0 1
Господ ги опази-и детето,и невинните хора,клиенти на заведението

Господ ги опази-и детето,и невинните хора,клиенти на заведението

19.04.2024 | 10:26

Малкият дявол,както казва народа.Но разсеяността на бащата си е безотговорност.Не може да оставиш малко дете без надзор в кола и при това с ключове на таблото.

Отговори
7 0

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?