1553

МВР издирва тази жена, наръгала с нож сестричката си

МВР пусна снимка на жената, намушкала сестра си с нож. В четвъртък в дома си 26-годишната шизофреничка Юмиш Мехмедова направила опит да убие 13-годишната си сестра с кухненския нож.

Преди да грабне ножа, тя заключила майка си в селскостопанскит постройки към дома. След това успяла да наръга беззащитната си сестра няколко пъти в гърдите, гърба и корема. Малолетното момиче е настанено в областната болница във Велико Търново с опасност за живота.

След като оставила сестра си потънала цялата в кръв, извършителката на престъплението напуснала дома си и е се укрила. Затова е обявена от полицията за общодържавно издирване.

Според даденото описание, 26-годишната жена е висока 162 см, със слабо телосложение, кафяви очи, права, дълга до раменете червена коса (боядисана). Била е облечена с тъмно яке с качулка, черен клин и жълти чехли, тип джапанки.

Последно е забелязана на 27 януари 2022 г., около 16,00 ч. в района на автогарата в село Камен. От полицията предупреждават гражданите също, че издирваната Юмиш Мехмедова е с психични проблеми и поради това е много опасна за околните.

Гражданите, които имат информация за местонахождението и могат да сигнализират на тел. 112, 062/620151 и 062/620437 или в най-близкото поделение на МВР. Анонимността им ще бъде гарантирана.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?