71

Мрежата завря: Канят Мъск да се пенсионира в Пловдив

Стотици български зевзеци засипаха мириардера с постове. В тях се открояват две молби – Мъск да купи изборите или направо да купи България 

 

Предстоящото посещение на най-богатия мъж на планетата Илон Мъск в България, за да види Белоградчишките скали, отприщи фантазията на родните зевзеци.

Мъск хареса снимка на червените скали, които преди 10 години се бореха за едно от седемте нови чудеса на света, а през 2012 г. станаха Чудо № 1 на България. Министърът на туризма Илин Димитров покани Мъск в България , за да види скалите лично, пишейки му пост в Туитър. Дори служебният вицепремиер по управление на европейските средства Атанас Пеканов се включи. „Илон, стига си игра игрички и ела в България“, написа той. Днес Илин Димитров заяви във Фейсбук, че Мъск е приел поканата и идва през април, пише standartnews.com.

 

Стотици българи засипаха мириардера с постове. В тях се открояват две молби – Мъск да купи изборите или направо да купи България.  Други му предлагат живот у нас, създаване на бизнес в България, че и стартирането на политическа кариера.

 

„Моля те купи България и най-накрая сформирай правителство! Втора година нямаме такова и вече е много зле положението. Може да използваш Белоградчик за център на Tesla, Space X или Twitter, ако искаш“, пише един от потребителите в отговор на Мъск.

„Време ти е да купиш България! Супер място за фабрики на Tesla и ракията ще ти хареса“, казва друг.

„Имам празна спалня, може да дойдеш. Храната ще е за твоя сметка, обаче“, предлага местен жител.

„Тази крепост се намира до едни от най-бедните градове в Европейския съюз. Имай предвид също, че тук изборите се продават. Цената им е около 25 милиона долара. Може да си построиш крепост тук, примерно“, предлага следващ потребител.

Друг пък казва на Мъск, ако иска да се пенсионира в Пловдив… в случай, че не успее да го направи на Марс.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
Какви мазни

Какви мазни

24.11.2022 | 11:24

пе.али сте.Ей от такива гости сме на това дередже.Кравари с пари които и 5 пари не дават за наща жалка държава ние четки им правим.СМЕШНИ ГЛУПАЦИ ТОВА СТЕ ВИЕ УПРАВЛЯВАЩИТЕ!!!

Отговори
1 0
Ива от Пловдив

Ива от Пловдив

24.11.2022 | 06:18

Трети ден да дъвчеше уж най-богатия мъж на света,който купи тунер и започна да уволнява хора,да вземе да купи България и тук да започне уволненията. И не сме ли жалки в търсенето на селското му внимание, да вземете да накарате и президента да му пише,смешно аз на тоя и здрасти няма да му кажа.

Отговори
1 0
Иво

Иво

23.11.2022 | 12:40

В Пловдив не бих минал и за кафе. Ква пенсия в това помашко гето

Отговори
1 5

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?