71

Мистерията се заплита: Втори ПРОФИЛ на изчезналата Ивана в Тик-ток СНИМКА

Открит е втори профил в Тик-Ток на изчезналата Ивана Георгиева от Дупница, пише "24 часа". В него са качени 11 видеоклипа на момичето, в които то танцува на фона на поп-фолк песни. На един от клиповете тя показва и неприличен жест.

Не е ясно кога и от кого е създаден профилът, който обаче не е посещаван често от потребители. Ивана има и още един профил, който е по-популярен и в него има 57 клипа, качени в последните два дни преди да изчезне. Двата профила са с еднакво име, след което следват различни числа. Последните видеа са от 22 февруари от училището й, откъдето по обяд тя си тръгва и оттогава е в неизвестност. 

Профилът на единадесетокласничката е Marshmallow, като "маршмелоу" е вид сладкиш, чието име пък произхожда от вид растение - бяла ружа.

Маршмелоу е и герой от анимационния филм "Замръзналото кралство". Има и британска група с такова име, американски ди джей и др.

Android Marshmallow  е версия на операционната система на Google за мобилни устройства и най-вероятно точно оттам идва името на профила.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
ertret

ertret

01.03.2024 | 12:07

Отслабването без диета и гладуване не е мечта - това е реалност. Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни. Съветвам всички с наднормено тегло да пробват ---> http://gg.gg/ketoexpo

Отговори
0 1
да ви е.б.а майката

да ви е.б.а майката

01.03.2024 | 10:41

пълни некадърници

Отговори
5 3
да ви е.б.а майката

да ви е.б.а майката

01.03.2024 | 10:41

еб.ах ви майката полиция и прокуратура и спец служби.....

Отговори
7 3

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?