4020

Министерският съвет отмени решението за създаването на частна детска болница

Министерският съвет отмени решението за създаване на „Многопрофилна болница за активно лечение „Мама и Аз“, гр. София, съобщават от правителствената пресслужба.

По-рано днес премиерът Димитър Главчев разпореди незабавната отмяна на правителственото решение и заяви намерение да бъде потърсена отговорност на хората, които са го предложили за разглеждане.

Министър-председателят ще поиска също писмени обяснения от министъра на здравеопазването за фактите и обстоятелствата по случая.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
4 коментара
Истината

Истината

02.05.2024 | 10:00

Тези, които предизвикаха предсрочните парламентарни избори, целят трансформация на политическото пространство и създаване на конструкция в парламента, която да намали нашата тежест. Стратегията е чрез каскада от компромати да се задръсти общественото пространство. Няма значение, че тези компромати са съшити с бели конци. Няколко дни всички говорят за „Корал“. Какъв е скандалът – че Кирил Петков е искал да напусне една неправителствената организация. Тук няма пари, няма корупция, няма нищо такова. Има умишлено подредена схема за компрометиране на ПП-ДБ, чрез фабриката за активни мероприятия между ДАНС и прокуратурата. Каква е работата на ДАНС да се занимава с това кой в кое НПО членува? Комисията “Глеб Мишин”, която оглавявах, приключи своята работа миналата седмица. Знаете ли какво се оказа? За 4 години има 343 преписки за предоставяне на българско гражданство на лица от Руската федерация, за които ДАНС е дала положително становище, а в последствие се оказва, че всички те са кандидатствали с фалшиви документи. Давате ли си сметка за какъв пробив в националната сигурност става въпрос? Това е работата на ДАНС, а не да се занимава със създаването на фалшиви компромати.

Отговори
3 0
Комуниста

Комуниста

02.05.2024 | 09:33

Кой го предложи и кой го одобри ИМЕНА .

Отговори
0 0
Град Козлодуй

Град Козлодуй

02.05.2024 | 06:01

в Бг Управлява мафията

Отговори
3 0
Крадеца ГЕРБ

Крадеца ГЕРБ

01.05.2024 | 23:18

Видяха ни! Мр...ци!

Отговори
9 0

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?