3906

Майката на Дебора: Не се чувства добре, аз виждам празния й поглед

Майка на 18-годишната Дебора, която бе зверски нарязана с макетно ножче, проговори за състоянието на дъщеря си.

"Тя самата поиска да благодари на всички хора за подкрепата, за всичко това, което видя по телевизията. Не се чувства много добре, аз като майка виждам един празен поглед", каза Ивелина Михайлова, намеквайки, че най-страшните белези, които е получила дъщеря й, са психическите.

"Косата ми ще порасне, белезите ще избледнеят, а Вашата подкрепа ще остане завинаги в сърцето ми! Благодаря ви!", заяви във видео обръщението си Дебора.

"Искаме единствено и само справедливост, ако има виновни, ако някой е допуснал грешка, волна или неволна, да си поеме отговорността. За нас най-важно е детето ни да се оправи и да се възстанови възможно най-скоро, искаме справедливост", допълни бащата на момичето пред БНТ.

Протест в подкрепа на обезобразеното момиче от Стара Загора и срещу насилието над жени се провежда в София, Стара Загора, Пловдив и редица други градове.

"Дебора се подобрява бавно и всяко едно малко нещо, това, че проговори например, е една малка победа за нас. Тя много се впечатли от подкрепата, която получи и затова призова да продължим да я подкрепяме и това наистина й помага. Тя наистина е обнадеждена, че ще има промени, че ще получи справедливост", заяви Елена Венкова, организатор на протеста в Стара Загора.

18-годишното момиче бе нападнато и нарязано с макетно ножче от Георги Николаев в дома си. Нарязани са ръцете, краката и гърдите й, а лекарите са направили над 400 шева на порезните рани.

Носът на момичето е счупен, а насилникът е обръснал с машинка и цялата й коса. По време на нападението той е бил с маска и ръкавици.

Садизмът, на който е било подложено, шокира цяла България и предизвика вълна от гневни коментари в социалните мрежи, включително и остри реакции от политици. Още по-яростна беше реакцията, когато се разбра, че обвиненият в насилието всъщност е на свобода. Пуснат е без мярка от Окръжния съд в Стара Загора на 5 юли.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
15 коментара
СТИГА....

СТИГА....

09.08.2023 | 09:25

АМАН ОТ ЦИГАНСКИ И КУРВЕНСКИ ТЕМИ.....ПРАВ Е ВЕЖДАТА...КАТО Я ЧУХ В ЕДИН КЛИП ДА ПЕЕ И ДА СЕ МРЕНИ.....ТО Е БЕЗ КОМЕНТАР...

Отговори
2 0
ИСТИНАТА ....

ИСТИНАТА ....

09.08.2023 | 09:24

ДА БЕШЕ СЕ СЕТИЛА ПО РАНО ТИ ДА СИ Я НАБИЕШ...ИМА ЕДНА ПРИКАЗКА " БИЙ ГЪЗЕНЦЕ ДА НЕ БИЕШ ГЪЗИЩЕ"!!!! АМА ТО КАТО НЯМАШ НИКОЙ В ГЛАВАТА СИ КАК ДА СЕ СЕТИШ ЧЕ ДА ГЛЕДАШ ДЕТЕ И ДА ГО ВЪЗПИТАВАШ Е ОТГОВОРНО !!! ВИНАТА Е НА МАЙКАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Отговори
2 0
Аз пък

Аз пък

09.08.2023 | 01:10

Виждам празната глава на майката.

Отговори
5 2
Случайно  подочут  разговор  между  две  ученички

Случайно подочут разговор между две ученички

08.08.2023 | 22:04

Ооооох, снощи не съм е..на и се чувствам безкрано нещастна. Коментарите оставам за вас.

Отговори
6 2
трафик бели робини, НЕ "домашно" насилие. ЛЪЖАТ  НИ

трафик бели робини, НЕ "домашно" насилие. ЛЪЖАТ НИ

08.08.2023 | 23:04

Мазолестите клитори си искат своето . . . !

Отговори
4 2
защо сега вижда празния поглед

защо сега вижда празния поглед

08.08.2023 | 22:03

на дъщеря си? Къде и била, когато погледът й е бил също толкова празен? Защо е допуснала момичето й да се движи в среди, в които никое свестно момиче не бива да се движи? Какво е направила тя като майка?? Отговорът е НИЩО!! Сега оревават медиите. Прехвърлят собствените си проблеми и провали на главите на нормалните хора, работещи и възпитаващи деца. Някой ще каже ли какъв успех има ученичката Дебора?

Отговори
16 0
трафик бели робини, НЕ "домашно" насилие. ЛЪЖАТ  НИ

трафик бели робини, НЕ "домашно" насилие. ЛЪЖАТ НИ

08.08.2023 | 22:58

https://www.segabg.com/category-observer/razsledvaneto-za-obezobrazenoto-momiche-suvsem-se-oplete = Ивелиновата ДЕБОРА не смее да говори да не стане по-лошо! ЛИНЧуване от тълпата е варварска практика! Набеденият има Алиби =рожден ден= и Свидетели! Замазването от некадърни МИЛИЦИОНЕРцИ и изтъкването на словесни "закани" са си слабоумие! Всекидневни ПцУВНИ не осъждат на затвор! ВАЖНОТО Е, ЧЕ МОМАТА НЕ КАЗВА КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО СЛЕД КАТО ГО Е ПУСНАЛА (НЕПОЗНАТ ЛИ?) ВКЪЩИ ЧАК ДОКАТО ОТИШЛА У СЪСЕДКАТА ЗА ПОМОЩ – – – НЕ Е БИЛА В СЪЗНАНИЕ ЛИ? ПИЯНА ИЛИ ДРОГИРАНА...? ИЗПРАТИЛА Е ЛЮБОВНИК ПРЕДИ ТОВА, ИЗКЪПАЛА СЕ И БИЛА ГОЛА...? НЕ УСЕЩАЛА? СТРАХУВА СЕ ДА ГОВОРИ? ОСВЕН ГЕОРГИ ИМАЛА ОЩЕ ДВАМА ЛЮБОВНИЦИ – КАК ИЗЧИСЛИХА КОГО ОТ ТРИМАТА ДА НАБЕДЯТ БЕЗ ФИЗИЧЕСКИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, А? 400 РАНИ ИСКАТ ВРЕМЕ, ОСТРИГВАНЕТО СЪЩО - - - ВСИЧКИТЕ ТИЯ ПОДРОБНОСТИ ИМАТ ЗНАЧЕНИЕ ПРЕДИ ДА КРЕЩИМ. Медийната ИСТЕРИЯ е поръчкова, обслужва Някого. Най-вероятно не е просто "домашно" насилие, а сложно системно престъпление с бели робини, трафик / проституция и страхотии = което те се опитват да замажат Другарите Началници

Отговори
6 0
Каракочев

Каракочев

08.08.2023 | 21:59

не си добре щом си я кръстила Дебора!

Отговори
6 1
Колко  НАРЯЗАНИ съдби остави предишното управление?

Колко НАРЯЗАНИ съдби остави предишното управление?

08.08.2023 | 21:32

Е, къде сте търсещите СПРАВЕДЛИВОСТ?

Отговори
3 4
Аксарай

Аксарай

08.08.2023 | 21:27

Работата все повече отива към Истанбулска конвенция. Затова вдигат целия шум - подготвят народа.

Отговори
9 2
мхм

мхм

08.08.2023 | 21:11

Стига с тия разфасовани кур.ви. Има и по-важни неща! Накратко историята: курва-циганка, сводник-циганин, неотчетени пари!

Отговори
10 18
Заралия

Заралия

08.08.2023 | 21:06

Стига с тая кур.ва. Историята е следната накратко: сводника(циганин) хваща курвата9циганка), че не отчита и я нарязва и стриже - често срещано в тамошните земи. Но... малоумните медии не знаят или не искат да ви кажат истината. Разбира се изверга би трябвало да лежи ефективно!

Отговори
15 6

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?