Мартин Димитров: Бюджет`2010 е проблем

 В много тежко положение е държавата. Това, с което могат да се похвалят от предишното правителство е единствено, че изхарчиха голяма част от бюджета и сега ситуацията е наистина тежка. Ситуацията е много сложна. Това каза Мартин Димитров, лидер на СДС, председател на Икономическата комисия в парламента, в интервю за предаването „Сеизмограф" по bTV. По думите му създаването на Бюджет 2010 е голям проблем.

По отношение на изборите в София Мартин Димитров заяви, че БСП скоро кмет на София няма да има, а вероятно и никога няма да има. „Докато сме живи ще се погрижим БСП да няма кмет на София", каза още Димитров.

В същото предаване Георги Кадиев, кандидат за кмет на София от БСП, заяви, че две неща са символ на кабинета „Станишев" - едното е влизането в ЕС, а второто - данъчната политика. „Това, което ние направихме за тези четири години, ви гарантирам, че в следващите 50 няма да се случи", каза още Кадиев. „Не съм убеден, че ако има реформа митниците, тя ще приключи до Нова година, така че от Нова година вече те да могат да се справят с контрабандата, не виждам как това ще стане", смята Георги Кадиев.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?