1553

Мая нападна яростно "Промяната", били ъпдейт на Борисов

Коалицията на "Промяната" предложила феодализиране на министерства, а четирите партии приватизирали и осребрили исканията на хората от протеста. Това заяви в студиото на „Офанзива” лидерът на „Изправи се, България“ Мая Манолова.

"В коалицията на „Промяната” фундаментът трябваше да бъде протестът. Протестът с исканията на десетки хиляди хора. А те бяха много прости – справедливост, да се спрат кражбите, нормален живот и високи доходи. А вместо това коалицията на "Промяната" предложи феодализиране на министерства.

Всяка партия стана пълновластен господар в своите министерства и там схемите на ГЕРБ бяха донадградени и доразвити, а паричните потоци – насочени в друга посока. Или казано накратко – четирите партии приватизираха и осребриха исканията на хората от протеста", посочи Манолова, очертавайки разликите между Коалицията на протеста и тази на „Промяната”.

Манолова коментира и въпроса дали Асен Василев ще успее с реализацията на мандата за съставяне на правителство. „И какво, ако го реализира? Този пазарлък ще се случва преди всяко важно гласуване.

И какви ще бъдат отношенията, с които ще си осигуряват така наречените тематични мнозинства. Ще бъдем свидетели на наистина бакалски сметки и един отвратителен алъш-вериш с живота и страховете на българските граждани”, каза Мая.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?