Малката Рижа шофирал надрусан кокаин, опиум, амфети и канабис

27-годишният Симеон Стоянчов, известен в Бургас като Малката Рижа, е карал леката кола „Ситроен С3“ надрусан с кокаин, опиум, амфетамин и канабис, съобщава Флагман. Наркотичният коктейл е бил установен чрез техническо средство Drager Drug Chek – 1200 STK. След серия бурни екшъни, които той раизграваше по бургаските улици с леката кола, гангстерът е сключил споразумение с Окръжна прокуратура- Бургас. То е било одобрено от Бургаският районен съд и наказанието му е 8 месеца пробация. Той ще полага 200 часа безвъзмезден труд в полза на обществото за срок от една година и е лишен от правото да шофира за 8 месеца.

Пред Районен съд – Бургас Стоянчов призна вината си и заяви, че доброволно се е подписал. В споразумението той декларира, че разбира последиците му на влязла в сила присъда, съгласен е с тях и се отказва от съдебно разглеждане на делото по общия ред.
Съдебният състав установи, че от извършеното деяние не са причинени имуществени вреди и намери, че предложеното споразумение не противоречи на закона и морала и го одобри като прекрати наказателното производство срещу Стоянчов.
Определението е окончателно.
Той обаче остава в ареста, тъй като срещу него има образувано и друго досъдебно производство за хулиганство.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?