4020

Мъж откри стрелба и взе заложници край Струмяни

Мъж простреля в ръката бащата на бившата си приятелка след скандал. Екшънът се разиграл в село Вълково, община Сандански.

Мъжът прострелял в ръката бащата на бившата си съпруга след скандал. Двамата имали конфликт от години, допълва 24 часа. Той не затихнал дори и след като стрелецът се развел с дъщерята на жертвата си.

Днес следобед след поредната разправия ядосан по-младият извадил незаконен пистолет и прострелял опонента си в ръката. След това се барикадирал в къщата заедно с бившата си съпруга, за да я принуди да влезе в жилището. Мъжът я заплашил с незаконния пистолет.

Двамата имали конфликт от години. Той не затихнал дори и след като стрелецът се разделил с дъщерята на жертвата си. Днес следобед изоставеният мъж, който е от Лом, пристигнал  такси пред къщата на бившата си изгора.  След поредната разправия ядосан извадил незаконен пистолет и прострелял опонента си в ръката. След това се барикадирал в къщата заедно с бившата си приятелка, за да я принуди да влезе в жилището. Мъжът я заплашил с незаконния пистолет. Двамата нямат деца, но жената има няколко от друг мъж и те са при него. В момента ломчанинът държи като заложници бившата си приятелка и майка й на таванския етаж. 

В къщата живеят и двамата братя на любимата на ломчанина. Единият има две деца, но за късмет те са били на училище по време на екшъна и сега са при роднини. Преди време майката е подавала сигнали, че бившият на дъщеря й я заплашва.

Сигналът е получен в 17:25 ч. На място има полицаи и психолози, които се опитват да го убедят да се предаде. Простреляният в ръката е откаран в болница. 

Хората в селото са изплашени и не могат да се приберат в домовете си.

Очаквайте подробности!

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
yuiyu

yuiyu

03.10.2023 | 23:34

Искате ли нови усещания в SEX? Това е по-добро от всяка виагра и ще изведе сексуалния ви живот на ново ниво. Просто опитайте и никога няма да съжалявате, прочетете го сами]]] ------ https://min.lc/medbg

Отговори
0 0
Спокоен

Спокоен

03.10.2023 | 20:02

ТауиранЪ ли е?

Отговори
1 1

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?