2374

LIL SOLID 2.0 е новото устройство за нагряване на тютюн, което Филип Морис предлагат у нас

След успеха на IQOS компанията разширява портфолиото си от бездимни алтернативи чрез ексклузивния си договор с корейската тютюнева компания KT&G за дистрибуция на LIL SOLID 2.0.

Филип Морис Интернешънъл продължава да затвърждава иновативния подход на компанията към бездимните алтернативи на конвенционалните цигари в България. След като IQOS се превърна в най-предпочитаното устройство за нагряване не само в страната, но и по света, сега на родния пазар вече е наличен lil SOLID 2.0 на корейската тютюнева компания KT&G. 

 Двете организации обявиха глобалното си сътрудничество още през януари 2020 г. Според него Филип Морис Интернешънъл ще комерсиализира продукта на една от водещите тютюневи компании в Азия на всички пазари по света, с изключение на родината на lil - Южна Корея, където устройството се предлага от KT&G. Споразумението е с първоначален срок от 3 години.

lil SOLID 2.0 е следващо поколение на lil SOLID - устройство, което използва технология за индукционно нагряване на тютюна посредством щифт, така че 

да се генерира аерозол без горене, дим и пепел. 

 Към момента устройството lil SOLID се предлага от ФМИ на 12 пазара извън Южна Корея, сред които са Русия, Япония, Украйна, Армения, Албания, Сърбия, Северна Македония. Българският пазар е сред първите в ЕС заедно с Полша, Чехия, Словакия и Гърция, на които ще се предлага новата бездимна алтернатива.

Освен най-модерната технология за нагряване на тютюн, lil SOLID 2.0 ще предложи на родните потребители още една алтернатива, която е напълно съвместима със стиковете на Филип Морис Интернешънъл. Новото устройство прави впечатление с изчистения си и компактен дизайн, но също така и с много по-различната си еднокомпонентна концепция.

„Нашата амбиция е да продължим да изпълняваме глобалната цел за бъдеще без дим, в което всички пълнолетни пушачи, които иначе биха продължили да пушат, да преминат възможно най-скоро на по-добри алтернативи и да откажат цигарите“, заяви Джордж Маргонис, генерален мениджър на Филип Морис България, по време на виртуалното събитие за представяне на продукта в България.

Продуктите на корейската компания KT&G, които се предлагат от ФМИ, са преминали през внимателна оценка, за да се гарантира, че

отговарят на всички регулаторни изисквания на пазарите, където ще се предлагат. 

Устройството покрива и високите стандарти на ФМИ за строга научна оценка, включваща доказателства за липса на горене и значително намаление на концентрациите на вредни и потенциално вредни вещества в сравнение с отделяните от конвенционалните цигари.

Над 20 милиона са пълнолетните потребители на устройството за нагряване на тютюн IQOS в 70 страни по света, сочат последните финансови резултати на компанията за третото тримесечие на 2021 г. От тях близо 73% са преминали изцяло на бездимното устройство и са спрели да пушат.

Филип Морис Интернешънъл (ФМИ) е лидер в трансформацията на тютюневата индустрия с цел изграждане на бъдеще без дим и замяна на цигарите с бездимни алтернативи в полза на пълнолетните пушачи, които в противен случай биха продължили да пушат. ФМИ е водеща международна тютюнева компания за производство и продажба на цигари, както и на бездимни изделия и свързаните с тях електронни устройства и аксесоари и други изделия, съдържащи никотин, на пазари извън САЩ. 

Бъдещето на компанията са новата категория бездимни продукти, които, макар и не без риск, са по-добрият избор за потребителите в сравнение с продължителното пушене. На базата на своите мултидисциплинарни способности при разработването на нови продукти, на високотехнологично оборудване и водещи научни постижения, ФМИ се стреми бездимните продукти да отговарят на предпочитанията на потребителите и на строгите нормативни изисквания. Портфолиото от бездимни продукти включва устройства за нагряване на тютюн и електронни изпарители, съдържащи никотин. 

Снимки в галерията.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?