71

Лелята на обвинената в шпионаж Ваня Габерова: Кифличка е! Няма капацитета да го направи ВИДЕО

Младата жена заминава за Великобритания преди няколко години, а връщайки се в родното си село Долно Осеново, искала само да яде обикновено селско ядене

 

Проговори лелята на Ваня Габерова, която е една от четиримата българи, обвинени във Великобритания в шпионаж в полза на Русия.

"Първо тя няма капацитета да направи нещо такова, не може да мисли за тези неща", заяви по NOVA  лелята на обвинената на Острова за шпионка на Москва Ваня Габерова - Димитрина Каменова.

Тя определи племенничката си като "кифличка" и много наивна. Преди да замине за Англия Габерова е работила в козметичната сфера и по думите на леля ѝ е била много вманиачена в работата си.  


Младата жена заминава за Великобритания преди няколко години, а връщайки се в България в родното си село Долно Осеново, искала само да яде "обикновено селско ядене". А и парите не я блазнели. 

"Има детинско поведение, самата тя не знае в какво се е забъркала", допълни Каменова. 

В Долно Осеново, община Симитли, обвинената в шпионаж Габерова живее в последната къща в най-отдалечената част на селото.

Всички там я описват като изключително тихо и наивно момиче. Според жителите на Долно Осеново няма вариант тя да е направила нещо умишлено. 

Официалното дело срещу Ваня Габерова и другите обвинени в шпионаж в полза на Москва ще се проведе на 14 октомври тази година.  

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Виц

Виц

07.10.2023 | 21:34

Две съученички се виждат след 30 години и си разказват за децата: - Дъщеря ми се омъжи за италианец, подари ѝ Ферари и апартамент в Милано. После се омъжи за англичанин - остави ѝ замък в Съсекс, сега е с американец - имение в Ориндж Каунти... - Бе и нашата е курвa, ама хич не сме доволни.

Отговори
3 1
Когато лелята говори…

Когато лелята говори…

07.10.2023 | 17:00

Веднага да й се свали обвинението на това невинно дете.

Отговори
2 0
8964

8964

07.10.2023 | 15:42

Пералнята почна да работи....милата тя! И редовно купува кисело мляко на възрастните съседки в селото...и им прави маникюра чат пат на бабите....Идилия!

Отговори
7 2
Сталин

Сталин

07.10.2023 | 11:42

Що за глупост , козметичка шпионка ?Явно каквато им е и работата ,такава им е и държавата ! Рижковци, какво да очакваш ?

Отговори
12 18
благодарение на ония предател  и явно най-обикновен мръсник

благодарение на ония предател и явно най-обикновен мръсник

07.10.2023 | 13:57

грозния Грозев!

Отговори
5 10

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?