71

Кубрат Пулев поведе голямото шествие за християнското семейство ВИДЕО СНИМКИ

В отговор на София прайд

Голямото шествие за християнското семейство започна пред катедралния храм „Свети Александър Невски“ в София.

„От четири години даваме заявка, че след 16 години на централна обществена заявка на манифестация на либералите, е нормално да имат и десните такива”. Това заяви организаторът на събитието Кристиян Шкварек.

 

БТА


Той обясни, че те са алтернатива както на лявото и либералното в лицето на София прайд, така и дават заявка за конкретно приемане на демографска стратегия на България до 2050 г.

Начело са боксьорът Кубрат Пулев и певицата Деси Добрева. 

Икономистът от КНСБ Любослав Костов също е част от събитието заедно със семейството си. „Подкрепяме традиционните християнски ценности, каузата е много навременна и много важна за цялото общество“, смята Любослав Костов. Той припомни проблема с демографската криза. „Поради тази причина нека по-често да се случват такива инициативи, все повече хора да идват и да припомняме, че богатството на една нация се измерва в нейния човешки капитал”, уточни икономистът, пише dariknews.bg.

БТА


Лидерът на СДС Румен Христов заяви, че за тях семейството е клетката на обществото. „Нямаме нищо против различните, но не искаме те да налагат своите виждания“, смята Христов.

Младен Маринов, бивш министър на вътрешните работи и депутат от ГЕРБ, също коментира пред камерата ни, че със семейството продължаваме човешкия род. „Семейството е най-силното нещо“, смята Маринов.

Димитър, който е от Варна, заяви, че тази инициатива подпомага на хората да създават семейства.

Костадин Костадинов, лидерът на “Възраждане” заяви, че трябва да възстановим нормалността в нашето общество. “Аз приветствам ролята, която църквата има”, сподели Костадинов.

 
Шествието започва от площада пред катедралния храм „Свети Александър Невски“ и продължава през Народно Събрание, Софийски Университет, бул. „Васил Левски“, бул. „Патриарх Евтимий“ до НДК.

 

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?