46

Краят на сагата: Оправдаха Вальо Топлото за присвояване на 4,5 млн. лв. от "Топлофикация"

Валентин Димитров-Вальо Топлото е окончателно оправдан по делото за присвояване на 4,5 млн. лв. от "Топлофикация", където беше директор преди повече от 15 г. Това става ясно от публикувано решение на ВКС по едно от делата срещу него, съобщи 24 часа

Оправдана окончателно е и Мая Стоилова, шефката на фирма "Шибър". Според обвинението тя е доставяла материали на завишени цени на "Топлофикация" по времето на Димитров като директор. 

Вальо Топлото вече лежа в затвора за безстопанственост, защото е харчил парите на общинското дружество за джакузита, синьо сирене и други екстри, които ползвал лично. 

Той беше осъден на 7 г. за пране на пари по друго дело, но мотивите още не са написани. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Сега

Сега

07.02.2023 | 17:23

На ред е съда в Страсбург. Само, че за поразиите на Цецо Ушев и Асфалт паша ще се плаща от бюджета, а не от шкафа, или от личните авоари на Пипоня Ушев. Но двамата се правят ни лук яли...... Идват избори. С бюлетина, или машина, нека изметем гроб.

Отговори
7 0
Ганьо

Ганьо

07.02.2023 | 17:01

Крадец да си. Този потроши милиони за кеф на оная си работа, ходеше на бал във Виена с манекенки. Евала голям тарикат. За кокошка няма прошка за милиони няма закони.

Отговори
5 1

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?