49

Кой смени ФБ снимката на изчезналата Ивана от Дупница?

Снимката в профила в социалните мрежи, за когото се твърди, че е на изчезналата Ивана е сменена. Същото е станало и с друг акаунт. Не се знае обаче дали друг няма достъп до профила на момичето, предаде Би Ти Ви.

Издирването продължава вече 6-и ден, но без успех засега. В акцията са включват немалко хора, сред тях служители на Горското стопанство в Дупница.

От първия ден сме в издирването, имаме високопроходима техника и прохождаме труднопроходими места, каза Атанас Диманков.

Полицията разпределя кой кои точки да обхожда, липсва обаче повече информация за ученичката, за която служителите да се захванат.

В областта има необитаеми вили, където Ивана евентуално може да се крие. За да оцелее в гората обаче е необходима екипировка, каквато тя няма.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
Fhjk

Fhjk

27.02.2024 | 10:05

Потресаващ е цинизма на директорката и класната!!! Такова поведение е недопустимо и трябва да бъде наказано! Иначе и двете реват по ТВ, искат хората да ги съжаляват! Всички знаят, че това дете е тормозено, тия двете с най-голямата си наглост казаха, че то тормозело класа!!!

Отговори
16 14

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?