49

Кой е мъжът, смлял от бой Диана Димитрова? Спрягат известен актьор

Актрисата Диана Димитрова е станала жертва на насилие по време на снимки, призна самата тя и разбуни духовете не само в актьорската гилдия. Случаят се коментира в цялата държава не по-малко разпалено от вариантите за съставяне на правителство, пише filternews.bg.

В емоционален пост във фейсбук Димитрова разказа, че инцидентът се е случил преди 5 години, на него са станали свидетели много хора, но всички предпочели да си затворят очите, сякаш това е нормално. Тя публикува и снимки с нанесените й тогава травми, които е крила до този момент.

Самата тя също дълго мълчала, защото тогава била начинаеща актриса, възприемала се като г-н Никой, а медиите щели да я смачкат, ако подаде жалба срещу силен авторитет. Днес Димитрова се обвинява, че тогава е избрала кариерата си в зародиш пред достойнството си. Актрисата признава, че й е било много трудно да напише този пост, но го прави, за да покаже на другите жени в подобни ситуаци, че мълчанието не е решение.

Мнозина заподозряха, че Диана Димитрова може би се е включила в кампания срещу женското насилие и фокусира интереса върху темата, като представя себе си за жертва. Историята обаче е разказана изключително емоцижонално и с толкова детайли, че дава основание да се смята, че кошмарът се е случил. Въпреки настояването на стотици хора актрисата да разкрие името на насилника, тя отказва засега категорично да го направи.

Каква е истината за случая? Такава история наистина се е разиграла по времето, когато Димитрова снима в сериала „Откраднат живот“. Тогава тя завързва интимни отношения със свои известен колега, който е разделен със съпругата си. Сближава се и с дъщеря му. Актьори признаха пред „Филтър“, че водена от любовното си увлечение, Димитрова може би несъзнателно е манипулира момичето, намеквайки, че тримата с баща й биха живели много добре. Дъщерята на колегата й споделяла подробности от живота на баща си, което може и да е надхвърляло рамките на допустимото.

Когато колегата й научава подробности за случващото се, губи контрол, притиска физически Димитрова и наистина я предупреждава, че ще го направи отново, ако продължи определяната от него манипулация над дъщеря му.

Актьорът е сред най-известните имена на българското кино и театър, но името му все още остава в тайна. Коментарите на скандалния екшън в гилдията са противоречиви. Насилието, при това публично, над жена, е абсолютно недопустимо. Някои от колегите на двамата все пак твърдят, че Димитрова действително е обърквала главата на момичето в онзи момент.

В гилдията си задават въпроса защо Диана Димитгрова е решила да осветли, при това само донякъде, неприятната история отпреди 5 години? Някои предполагат, че откровенията й вероятно са били провокирани от среща, разговор или преживяване, което я е накарало да върне лентата назад.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
1234

1234

02.12.2022 | 10:02

Какво значи смляна от бой? Има охлузване на лицето и синина на ръката. Всеки в час с анатомията ще е наясно че такава синина може да се получи лесно само даже при по-силно стискане на това място, особено на женска кожа, която е по-тънка. Номерът с размазаният грим обаче минава - хората добиват впечатление че това са синини от побой, а не размазан грим. От друга страна - никой не си задава въпроса какво може да направи една жена , че да вбеси един мъж до степен да не му пука, че насреща е жена. За разлика от реториката на феминистките насилието обикновено е провокирано, на пада от небето. Гледам момата е била много активна в тези движения , които работят за влизането на Истанбулската конвенция, дали там не е скрито котето? Ако се вярва на улицата - не е била бита, а са се били, което автоматично спира да я прави жертва.

Отговори
3 1
Миси

Миси

30.11.2022 | 15:46

Тервел Пулев ли е? Той не игра ли в Окран Живот?

Отговори
1 4
Ники

Ники

30.11.2022 | 16:20

Юлиян Вергов,за него се сещам.Той има дъщеря

Отговори
10 1

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?